GoDrive Pro: nabíjací kábel pre iPhone a čítačka kariet v jednom

Zariadenie pomôže rozšíriť kapacitu úložiska iPhonu či iných iOS zariadení. Funguje pomocou jednoduchého vloženia microSD karty do USB rozhhrania. Kábel zároveň podporuje aj rýchle nabíjanie.

Dostupné úložisko v iPhonoch či iných zariadeniach na platforme iOS niekomu nemusí stačiť. Keďže iPhony ani iPady nemajú slot na pamäťovú kartu, riešením môže byť kúpa modelu s väčšou kapacitou, používanie cloudu alebo externého zariadenia.

Prvá možnosť môže byť dosť nákladná, druhá na svoje použitie vyžaduje pripojenie k internetu a v prípade veľkého objemu uložených dát treba platiť mesačný poplatok za väčšie úložisko. Ak máte záujem o lacné a dostupné východisko, odpoveďou môže byť GoDrive Pro. Na produkt, ktorý v sebe kombinuje nabíjací kábel a čítačku kariet nás upozornil čitateľ v diskusii pod článkom SanDisk iXpand Base - automatická záloha fotografií z vášho iPhonu.

Na jednom konci je klasický Lightning konektor, na druhom USB rozhranie s čítačkou, kde môžete vložiť pamäťovú kartu typu microSD. Kábel podporuje aj rýchle nabíjanie. GoDrive Pro dokáže čítať, prenášať a zdieľať dáta napríklad aj z GoPro kamery, či iných zariadení, ktoré podporujú microSD karty. Na obsluhu slúži aplikácia GoDrive, ktorá je bezplatne dostupná v AppStore. Nájdete v nej možnosti zdieľania, kopírovania, informácie o úložisku aj nástroj na jednoduchú a rýchlu zálohu vašich dát.

V prípade nabíjania výrobca udáva, že už za 20 minút dokážete dobiť svoj iPhone s podporou rýchleho nabíjania na 50 %. GoDrive Pro je k dispozícii v čiernej, červenej, ružovo zlatej a striebornej farbe. Objednávať môžete na stránke výrobcu, kde nechýba možnosť doručenia na Slovensko. Cena je stanovená na 19,99 libier, čo je približne 23 eur.

Zdroj: halosstore.co.uk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu