Motorola Moto Z3 Play ponúkne čítačku odtlačkov v bočnej stene

Známy leaker Evan Blass zverejnil na svojom Twitter účte produktovú fotografiu pripravovanej novinky radu Moto. Poznáme tak nielen dizajn, ale aj rozloženie hardvérových prvkov na tenkej konštrukcii.

Rad Moto Z je typický tenkou kovovou konštrukciou a podporou Moto modulov. Inak tomu zrejme nebude ani pri nástupcovi Moto Z2 Play. Zverejnená fotografia pripravovanej novinky Moto Z3 Play v odtieni Deep Indigo ukazuje tenké telo, vystupujúci objektív zadného fotoaparátu, magnetické piny na prichytenie Moto Mods a natiahnutý displej.

obr. twitter.com/evleaks

Na prednej strane už neostalo miesto na snímač odtlačkov, výrobca pre jeho umiestnenie zvolil bočnú stenu. Riešenie, ktoré poznáme z Xperií od Sony, je podľa nášho názoru komfortnejšie než odomykanie smartfónu čítačkou na zadnej strane. Pokiaľ si zaregistrujete napríklad ukazovák pravej ruky alebo palec na ľavej, nemusíte pri ležiacom telefóne na odblokovanie obrazovky zariadenie zdvihnúť.

Očakáva sa, že Moto Z3 Play dostane 6,1-palcový Full HD+ displej, čipset Snapdragon 636, 4 GB operačnú pamäť RAM, 32 GB alebo 64 GB úložisko, duálny fotoaparát s 12 Mpix a 8 MPix snímačom a 3000 mAh batériu s rýchlym nabíjaním. Dátum oficiálneho uvedenia zatiaľ nepoznáme, no pravdepodobne sa blíži. Predchodca bol predstavený začiatkom júna.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu