Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli

Ako sa dalo čakať, lite verzia tohtoročného top modelu Huawei medzi zákazníkmi zabodovala. Čínsky výrobca vie, čím zaujať, a tak mu patria prvé tri miesta v aprílovom rebríčku.

Lite verzie Huawei sú obľúbené u všetkých našich mobilných operátorov a pravidelne sa umiestňujú na prvých priečkach v predajoch telefónov. Orange len začiatkom apríla nasadil do ponuky horúcu novinku P20 Lite a už sa stala druhým najpredávanejším smartfónom.

Prvé miesto so drží lacný Huawei P9 Lite mini, ktorý láka najmä na elegantný dizajn a nízku cenu. Tretím zástupcom čínskej značky nie je lite verzia, ale takisto zástupca radu P. Huawei P smart má veľmi slušnú výbavu, moderný Full HD+ displej s pomerom strán 18:9, duálny fotoaparát, to všetko za dostupnú cenovku.

Rebríček päťky najžiadanejších smartfónov uzatvára dvojica minuloročných Samsungov série J. Galaxy J5 (2017) je stálicou v rebríčku našich operátorov, v Orangei sa väčšinou držal v druhej polovici prvej desiatky. Tentoraz sa mu podarilo prebojovať vyššie. Galaxy J3 (2017) nahradil obľúbený bestseller J3 (2016), ktorý sa už v ponuke Orangeu nenachádza.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 25 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli 2018:

1. Huawei P9 Lite mini (1 €)

2. Huawei P20 Lite (235 €)

3. Huawei P smart (125 €)

4. Samsung Galaxy J5 (2017) (50 €)

5. Samsung Galaxy J3 (2017) (24 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v marciMarcový rebríček päťky najpredávanejších smartfónov sa od februárového v ničom nelíši. Zákazníci uprednostňovali značku Huawei, Samsungu sa ušli až neskoršie priečky. Dobre sa darí aj osmičkovému iPhonu.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej aprílovej sa nachádza Huawei P10 Lite, Nokia 3310, Samsung Galaxy A5 2017, Apple iPhone 8 64GB a Nokia 230.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu