SWAN rozširuje službu TO.doma do ďalších 30 nových lokalít

Služba To.doma ponúka rýchle internetové pripojenie porovnateľné s optickými káblami. Vysokorýchlostný internet šírený vzduchom pribudol v desiatkach menších miest a obcí.

Swan ponúka alternatívu pre zákazníkov, ktorí nemajú pripojenie na vysokorýchlostný internet cez optické káble, alebo boli doteraz odkázaní na služby cez DSL, Wi-Fi či WiMax. LTE internet je riešením napríklad pre obyvateľov rodinných domov, keďže je signál šírený vzduchom a nie je potrebné riešiť komplikovanú kabeláž.

LTE internet TO.doma vyžaduje iba malú externú anténu, ktorá sa dá umiestniť na fasádu domu. Ponúka stabilné prenosové rýchlosti až do 70 / 5 Mbps.

Služba TO.doma je aktuálne dostupná pre obyvateľov vyše 300 miest a obcí na Slovensku. V blízkej budúcnosti sa plné pokrytie rozšíri o ďalšie lokality v okresoch Banská Štiavnica, Bardejov, Bytča, Krupina, Levoča, Medzilaborce, Považská Bystrica, Spišská Nová Ves a Svidník.

Operátor najnovšie spustil službu TO.doma na frekvencii 3,7 GHz v týchto mestách:

Swan ponúka tri rôzne programy. TO.doma S je určené menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12 / 1 Mbps za 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje internet za cenu 14,99 eur a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť až 25 / 2 Mbps. Náročnejším zákazníkom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70 / 5 Mbps, ktorý ponúka za 19,99 eur. K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť Wi-Fi router za 1 euro a rovnakú sumu si operátor vypýta za zriadenie služby.

Pri 12-mesačnej viazanosti je jednorazový zriaďovací poplatok 129 eur, cena programov ostáva rovnaká. Bez viazanosti vzrastie na 249 eur a mesačný poplatok sa zvýši na 12,99 eur (S), 17,99 eur (M) a 22,99 eur (L).

Operátor spustil službu v novembri 2015. Podrobnosti sme priniesli v článku Swan ponúka na frekvencii 3,7 GHz LTE internet pre domácnosti. Dostupnosť na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu