Na jeden záber: Huawei P20 Lite

Lacnejšia a skromnejšie vybavená verzia tohtoročného top modelu zaujme nielen elegantným dizajnom, natiahnutým 5,84'' Full HD+ displejom, ale aj šikovným používateľským prostredím.

Tak ako drahší súrodenci aj Huawei P20 Lite má moderný displej natiahnutý do rohov na maximum, takže nechýba dnes už rozšírený výrez v jeho hornej časti. Komu tento typ zobrazenia nevyhovuje, v nastaveniach nájde možnosť vrchnú časť rohov "skryť" vytmavením okolitej časti.

V peknom tele sa ukrývajú slušné parametre. Nájdeme tu kombináciu 4 GB kapacity RAM a 64 GB úložiska, čo na bežné používanie stačí. Telefón môžete odomykať čítačkou odtlačkov, ktorú výrobca umiestnil na zadnú stranu, aj rozpoznávaním tváre. Je to rýchle a šikovné.

Lákadlom novinky je duálny fotoaparát. Hlavný 16-megapixelový snímač dopĺňa sekundárny s rozlíšením dva megapixely, ktorý poslúži na rozmazanie pozadia, tzv. bokeh efekt. Rovnaké 16 Mpix rozlíšenie dostala aj predná kamera, a obidva fotoaparáty zvládajú nahrávať Full HD videá. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Huawei P20 Lite.

V podrobnej recenzii sme veľa chválili, nechýbala ani kritika. Venovali sme ju občasným pomalším reakciám, chýbajúcej vodeodolnosti a slabšiemu maximálnemu jasu displeja. Kompletné špecifikácie sa dozvieze zo základného infa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Martin Vasko 20.08.2018 - 19:12

Tento telefon používam už mesiac a som uplne nadšený z pomeru cena/kvalita. Displej ma očaril hned na prvý pohlad, a kedže rád fotím tak ocenujem aj kvalitu fotky či videa. Odporúčam pri kupe využiť všetko čo ponúka internet a to napr : https://www. kuponyzdarma.sk /alza-sk/ kde viete šikovne a výhodne nakúpiť novu elektroniku.

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy20.08.2018 - 19:23 Trvalý odkaz

Schvalne napis nieco z toho telefonu co uz skoro mesiac pouzivas.
Kolko berie takyto trollo za jeden príspevok?

Celá diskusia 3 príspevky