Platobná služba PayPal je už aj v slovenčine

Pokiaľ ste doteraz váhali so založením účtu na PayPali, pretože ste sa báli, že nebudete rozumieť všetkému potrebnému, teraz sa veci zmenili. PayPal vie po slovensky.

Webová stránka platobnej služby PayPal je odteraz lokalizovaná do slovenčiny. Odpadá tak jazyková bariéra a obavy z prípadnej komunikácie v cudzom jazyku pri riešení problémov. Cez obľúbenú službu môžete platiť za tovar v našich aj zahraničných interentových obchodoch, PayPal môžete využívať aj na predplatené služby s automatickou obnovou.

Platby sú akceptované mnohými obchodníkmi po celom svete, je to pohodlné a bezpečné. Aj v prípade zneužitia vašej priradenej platobnej karty, alebo keď máte problém s nedodaním zaplatenej služby, je komunkácia so spoločnosťou korektná a problém vie rýchlo vyriešiť vo váš prospech.

Na stránkach obchodníkov, ktorí sú zaregistrovaní do systému, sa stačí prihlásiť e-mailovou adresou a heslom, nemusíte nikde zadávať finančné údaje. Okrem platenia za tovar a služby môžete cez PayPal posielať a prijímať peniaze od svojich priateľov.

V angličtine ostala iba sekcia Pomoc. Stačí klknúť na tlačidlo Zobraziť v slovenčine a text bude strojovo preložený. Takisto hovory a e-maily adresované oddeleniu služieb zákazníkom sa riešia v angličtine.

Slovenská lokalizácia môže povzbudiť aj obchodníkov, ktorí zatiaľ so službou nespolupracujú a zjednodušiť tak svojim zákazníkom platenie za tovar. Mobilná aplikácia v slovenčine nie je, dá sa očakávať, že pribudne v nasledujúcich týždňoch alebo mesiacoch.

Zdroj: paypal.com/sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu