O2 ruší niektoré balíčky, pridáva 1 GB internet

Od 28. apríla pristúpil operátor k zjednodušeniu portfólia, a niektoré doplnkové balíčky pre programy O2 Fér, Moja Firma, O2 Paušál a O2 Dáta zrušil.

Od uvedeného dátumu zanikne možnosť aktivácie vybraných hlasových a SMS balíkov, k dátovým balíkom bude existovať len jedna alternatíva: 1 GB balíček za 5 eur. Využiť ho môžu zákazníci programu O2 Fér a Moja Firma. Doteraz bola cena o tri eurá vyššia.

Existujúci zákazníci s pôvodnými balíčkami Internet S/M/L/XL majú možnosť prejsť na nový balíček okamžite jeho aktiváciou. Pôvodný balíček tým zaniká a v prípade zákazníkov s platbou na faktúru bude účtovaný alikvotne, pričom disponuje plným objemom dát. Čoraz viac zákazníkov vraj uprednostňuje neobmedzené volania a SMS s O2 Paušálom už za 20 €, ktorého súčasťou sú aj dáta a telefón.

Zákazníci, ktorí využívajú automatickú prolongáciu ktoréhokoľvek zo zrušených balíčkov, ich budú môcť využívať aj naďalej, pokiaľ reaktivácia nebude prerušená z dôvodu nedostatočnej výšky kreditu alebo z dôvodu deaktivácie zákazníkom.

Ukončené sú aj nové aktivácie programu O2 Internet s bonusom Mini. Už existujúci zákazníci programu si nebudú môcť zakúpiť k tejto službe zariadenie s mesačnou platbou. Nový cenník, ktorý by odhalil, aké balíčky O2 zrušilo, zatiaľ nie je dostupný. Stránka je pre plánovanú víkendovú údržbu odstavená.

O2 k týmto zmenám podľa vlastných slov pristúpilo pre zjednodušenie a sprehľadnenie portfólia, aj pre klesajúci záujem o tieto balíčky. Alternatívou k zrušenému O2 Internetu s bonusom Mini sú výhodnejšie programy O2 Dáta s väčším objem dát a zároveň s nimi môžu zákazníci aj telefonovať a SMS-kovať.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 29.04.2018 - 02:50

https://www.mobilmania.cz/clanky/virtual-heyah-ma-pohadkovou-nabidku-vsechno-bez-limitu-a-­10-gb-za-160-kc/sc-3-a-1341547/default.aspx ....... 160 Kc = cca 6,50 € ...... Naši operátori sú obyčajní ŠMEJDI a Slováci HLÚPY NÁROD, že prostredníctvom príslušných úradov ich neposlal z krajiny preč.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease29.04.2018 - 02:50 Trvalý odkaz

"Čoraz viac zákazníkov vraj uprednostňuje neobmedzené volania a SMS s O2 Paušálom už za 20 €, ktorého súčasťou sú aj dáta a telefón."

Tu je vhodné doplniť, že: dátový balík s objemom až 1 GB dát. Bonus na telefón sa ale zníži.

Ako vysolit 20€ a mať až 1GB dát fakt smiešne roku pána 2018

ML29.04.2018 - 09:28 Trvalý odkaz

Iste, nie je to žiadna sláva. Ale keď konkurencia neponúkne nič lepšie, načo by sme sa namáhali, že...
Na druhej strane, pre bežné mobilné použitie, bez pozerania videí, to stačí.

Miloš29.04.2018 - 10:53 Trvalý odkaz

dufam ze akutalne aktivovane baliky nebudu prevadzat na nove a nechaju mi zatial aktivovane to co mam, preco platit za 1GB dat ked zbiedou mesacne miniem 60MB

Lenka Ivančíková29.04.2018 - 11:22 Trvalý odkaz

Podla operatora je priemerná spotreba dat jedneho zakaznika nieco malo cez 1 GB. :) O podobnom cisle hovoria aj Orange a Telekom.

Celá diskusia 113 príspevkov