Tesco mobile: bezplatné víkendové hovory vo vlastnej sieti

Zákazníci predplatenej karty Bodka dostanú od mája hovory počas troch víkendových dní v sieti Tesco mobile bez poplatkov. Stačí urobiť jednu vec.

Benefit bezplatných volaní v sieti Tesco mobile získa každý zákazník predplatenej karty Bodka za piatkové dobitie kreditu. Čím skôr si kredit dobije, tým dlhšie môže tento benefit využívať.

Pravidlá benefitu Nabitý víkend:

- dobiť si v piatok kredit na predplatenej karte Bodka

- aktivácia benefitu nabehne automaticky, nie je potrebná žiadna aktivita zo strany zákazníka

- benefit je aktívny od dobitia kreditu až do najbližšej nedele polnoci

- o aktivácii bezplatných volaní bude zákazník upovedomený SMS správou

Novinka bude pre zákazníkov dostupná od 4. mája 2018.

V prípade, ak má majiteľ predplatenej karty Bodka zaplatený iný balík, počas platnosti Nabitého víkendu sa mu minúty neodčítavajú z predplatených balíkov.

S programom Bodka získate "baťovskú" cenu 3,9 centa za minútu hovoru a odoslanú SMS správu. Alebo sa dá za 3,90 € aktivovať balíček Týždňovka, ktorý obsahuje 1000 jednotiek (jednotka je minúta volania alebo 1 SMS) do všetkých sietí na Slovensku na 7 dní.

K dispozícii je aj internet na deň s objemom 200 MB dát za 39 centov alebo niektorý z dátových balíčkov. Pokiaľ sa zákazník nachádza v pokrytí LTE a má podporovaný telefón, môže surfovať nielen v 3G, ale aj 4G sieti. Dostupnosť siete kopíruje pokrytie modrého operátora.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu