Telekom: neobmedzené prenosy multimédií cez StreamOn už aj pre paušály

K novým programom ÁNO sa bude dať aktivovať aj služba StreamOn, vďaka ktorej môže zákazník za mesačný poplatok neobmedzene streamovať audio a video cez podporované aplikácie.

Koncom marca spustil Telekom na predplatenej karte Easy nový typ služby StreamOn. Dnes už je dostupná aj pre zákazníkov s paušálom ÁNO alebo Happy.

Výhodou služby je odlišné účtovanie dát za prezeranie videí a počúvanie hudby cez partnerské aplikácie. Pri streamovaní multimédií sa nečerpajú z bežného denného limitu alebo mesačného dátového balíčka. Nie sú stanovené ani žiadne limity či obmedzenia objemu spotrebovaných dát.

Pre zákazníkov paušálu ÁNO alebo Happy sú na výber dva druhy služby StreamOn. S automatickou obnovou bez viazanosti za 10 eur mesačne a s 24-mesačnou viazanosťou za mesačný poplatok 8 eur. Služba sa dá aktivovať cez mobilnú aplikáciu Telekomu ako dátový balíček, infolinku alebo na predajni.

Medzi partnerské aplikácie patrí:

- Apple Music, Deezer, Spotify, TIDAL

- Digi Go, Magio Go, YouTube, Markíza+ Videoarchív, HBO GO, Netflix

- Rádio Europa 2, Rádio Expres, Rádio Vlna / Vlna Golden Hits, Rádio Anténa Rock / Anténa HardRock, Rádio Jemné / Jemné Chillout, Detské rádio Žofka

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

28.04.2018 - 14:32

Už som to pred časom písal niekoľkokrát, podľa mňa z dátového balíčka zákazníci prevažnu väčšinu minú(zbytočne) na multi.obsah ktoré si v skutočnosti ani "neužil" napr.pri YouTube a pod.službách sa obsah načíta "dopredu" niekedy aj celé video aj keď si to nepozrel. Pri hľadaní alebo častom prepínaní medzi obsahom dáta sa minú ani nevšimneš. takúto možnosť chválim, aj keď osobne neuvažujem využiť. Len aby časom nezdražel, alebo nezmenili podmienky, keď si uvedomia, že si zákazník vystačí aj menším klasickým dátovým balíčkom, a za klasické drahé dátové balíčky nebude ochotný platiť

Celá diskusia 1 príspevok