iPshop.sk radí: Ako ochrániť Huawei P20 Lite, P20 a P20 Pro

PR · V spolupráci s obchodom iPshop.sk vám prinášame niekoľko tipov, ako lacno ochrániť váš nový mobil.

Smartfóny série P20 od Huaweiu sú veľmi pekné kúsky. Najradšej by ich človek nechal bez obalu. Na displeji dokonca nájdete od výroby fóliu, takže táto časť prístroja je chránená hneď po vybalení. Otázkou je, ako odolná je samotná obrazovka, ale to nie je témou tohto dňa.

V baleniach smartfónov tejto značky sa zvyčajne objavujú aj bezfarebné kryty. My sme ich pri testovacích kúskoch nenašli. Vy budete mať možno šťastie, ale ak nie, riešením je lacné priesvitné puzdro, ktoré v obchode iPshop.sk zoženiete už od 6,90 eur.

Pozor, bezfarebné puzdrá po niekoľkých mesiacoch pôsobenia slnečného svetla mierne zožltnú, preto zvyčajne dávame prednosť obalom s farebným nádychom, či v plnej farbe. Príkladom je puzdro Fiber Armor Defender pre P20 Pro v rôznych farbách už od 7,90 eur.

Hrubšie puzdrá zvyknú dorovnať aj vytŕčajúce objektívy v zadnej stene. To sa občas zíde, najmä pri nešťastných pádoch telefónu na zem.

Niekto ocení knižkové, resp. peňaženkové puzdrá, ktoré nielen chránia telefón, ale umožňujú aj ukrytie občianskeho preukazu, platobnej karty či dvadsaťeurovky na piatok večer. Táto novinka pre P20 Lite (aj iné modely) stojí v iPshope 11,90 eur.

Výhodou je otvor na telefonovanie, takže po prijatí hovoru môžete puzdro zavrieť a telefonovať s telefónom chráneným z všetkých strán.

Celú ponuku puzdier nájdete na webe iPshop.sk. Ja si zvyknem kliknúť na model telefónu, ktorý ma zaujíma, zoradiť ponuku podľa ceny a listovať celým sortimentom.

Dojmy z týchto puzdier som zhrnul aj vo videu. Neváhajte si ho pozrieť:

V aute už testujem aj držiaky na mobil - jeden so silikónovou prísavkou, druhý do ventilácie aj s bazdrôtovým nabíjaním. Vďaka spolupráci s iPshopom vám tak čoskoro prinesieme aj odporúčania na držiaky, ktoré naozaj stoja za to.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu