(Lenovo) Motorola Moto Z2 Force na Slovensku

S oneskorením, ale predsa sa v slovenských obchodoch začína oficiálne predávať tenký android s nerozbitným 5,5-palcovým QHD displejom, Snapdragonom 835 a duálnym fotoaparátom. Dostanete k nemu aj darček.

Motorola Moto Z2 Force bola uvedená v júli minulého roka, no až teraz sa dostáva do slovenských obchodov. Cena medzitým klesla, a tak sa tento výkonný android stal ešte atraktívnejším. K smartfónu navyše dostanete darček: pripojiteľný modul Moto TurboPower Pack s 3490 mAh kapacitou.

Od konkurencie odlišuje Moto Z2 Force najmä 5,5'' nerozbitný ShatterShield displej s jemným QHD rozlíšením 1440 x 2560 bodov. Výrobca sa zaručuje, že displej je chránený pred rozbitím a praskaním až po dobu štyroch rokov od zakúpenia telefónu. Na bežné opotrebovanie sa záruka nevzťahuje.

Štíhla šesťmilimetrová celokovová konštrukcia je vytvrdená špeciálnym hliníkom a odolná voči ošplechnutiu vodou. Na zadnej strane nechýbajú konektory pre pripojenie Moto modulov.

Výkon zabezpečí osemjadrový procesor Snapdragon 835 spolu s 6 GB operačnou pamäťou RAM. Vnútorné 64 GB úložisko rozšírite microSD kartou do veľkosti 2 TB. Operačný systém Android je doplnený o šikovné funkcie Moto Experiences.

Na zadnej strane nájdeme duálny 12-megapixelový fotoaparát s PDAF i laserovým zaostrovaním, LED bleskom, clonovým číslo f/2.0 a nahrávaním 4K videí. Prisvetľovacia dióda nechýba ani prednej 5 Mpix kamere s 85-stupňovým záberom. Obidva fotoaparáty ponúkajú i profesionálny režim s manuálnym nastavením parametrov.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Motorola Moto Z2 Force bude na Slovensku dostupná za odporúčanú cenu 499 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Marian Sabol 24.04.2018 - 11:09

Prichadza po 9 mesiacoch od predstavenia oficialne na SK trh.Aspon ,ze k nemu daju turbo powerpack

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease24.04.2018 - 18:06 Trvalý odkaz

Ak k tomu dávajú Turbo Power Pack (69€), tak tých 499€ je celkom v pohode.

Marian Sabol24.04.2018 - 23:11 Trvalý odkaz

Suhlas avsak nerozumiem preco neuviedli Z2 Force na SK trh po predstaveni Tak ako ostatne font Motorola

Celá diskusia 3 príspevky