Trust Fyber a Kodo - slúchadlá zamerané na dizajn a cenu

Firma Trust uvádza na slovenský trh dvojicu náhlavných slúchadiel, ktoré zaujmú štýlovým dizajnom, rozmanitým farebným prevedením a dostupnou cenovkou. Drahší model ponúka bezdrôtové pripojenie.

Firmu Trust poznáme ako výrobcu širokého spektra príslušenstva pre počítače a digitálne zariadenia. Novinky potešia najmä mladých používateľov, ktorí hľadajú slúchadlá so zaujímavým dizajnom a nízkou cenou.

Trust Fyber majú plastovú konštrukciu a hmotnosť 143 gramov. Vonkajší hlavový most a náušníky pokrýva džínsový materiál, vnútorná strana je potiahnutá koženkou. Náušníky sa dajú zložiť dovnútra, respektive nastaviť ich výšku tak, aby sa prispôsobili potrebám používateľa. Konektivitu zabezpečuje 120 cm dlhý kábel so štandardným 3,5 mm jackom, integrovaným mikrofónom a možnosťou ovládať hovory či hudbu z pripojeného telefónu.

Základné parametre:

Hmotnosť 143 gramov, rozmery 190 x 155 mm, veľkosť náušníkov 40 mm, dĺžka kábla 120 cm, 3,5 mm jack, mikrofón, ovládacie tlačidlá na kábli, frekvenčný rozsah 20 - 22000 Hz, aplikácia kompatibilná s OS Android a iOS.

Slúchadlá Trust Fyber sú na Slovensku dostupné za odporúčanú cenu 17,99 eur v štyroch farebných verziách: sivej, bielej, zelenej a čierno-oranžovej.

Trust Kodo sú bezdrôtové slúchadlá s veľkými náušníkmi a batériou, ktorá ponúka až osem hodín prehrávania hudby na jedno nabitie. Okrem Bluetooth môžete na pripojenie k smartfónu použiť kábel s 3,5 mm konektorom, ktorý je podobne ako nabíjací kábel súčasťou balenia. Na levom slúchadle sú umiestnené tlačidlá pre ovládanie multimédií.

Základné parametre:

Hmotnosť 140 gramov, rozmery 210 x 170 mm, Bluetooth, dosah 10 metrov, 8 hodín používania na jedno nabitie, nabíjanie cez microUSB, doba nabíjania 1,5 hod., vstavaný mikrofón, 3,5 mm jack, frekvenčný rozsah 20 - 22000 Hz, aplikácia kompatibilná s OS Android a iOS, tlačidlá pre príjem hovoru a nastavenie hlasitosti, nabíjací a audio kábel (1 m) súčasťou balenia.

Trust Kodo v slovenských obchodoch sa predávajú v čiernej, olivovej a ružovej farbe za odporúčanú cenu 29,99 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu