Bistro.sk pre Android a iOS prichádza s novými funkciami

Okrem vynoveného dizajnu ponúka aplikácia prehľadnejšiu históriu s možnosťou rýchleho opätovného objednania, notifikácie v schránke správ aj informáciu o čase doručenia.

Bistro.sk je najrozšírenejšia objednávková aplikácia pre jedlo na donášku na Slovensku, ktorá ponúka výber z viac než 600 reštaurácií a koncom minulého roka pokorila hranicu 300-tisíc zákazníkov. V týchto dňoch prešla najväčšími zmenami od svojho vzniku a uvedenia na trh v roku 2014.

Jej vývoj ovplyvnili komentáre a správy od používateľov. Okrem modernejšieho dizajnu je najväčšou zmenou informácia o čase doručenia, ktorá je viditeľná počas celého procesu objednávania. Čas donášky je tak vďaka presnejšiemu prepočtu prekročený iba vo výnimočných prípadoch (nehoda na ceste, odstávka elektrickej energie v reštaurácii a pod.).

Počas testovania aplikácie nám kuriér doručil jedlo takmer vždy načas, väčšinou s predstihom pár minút. V čase obeda zobrazuje aplikácia dlhší čas doručenia než mimo špičku, prispôsobuje sa tak vyťaženosti prevádzky.

Spodná lišta sa v Androide a iOS líši. V Google systéme obsahuje tri položky, Apple platforma tam má pridaný aj košík. V obidvoch sa nachádza nová sekcia Pre vás, v ktorej nájdete odporúčané jedlá na základe vašich predchádzajúcich objednávok. Pribudla schránka správ, kam sa automaticky ukladajú notifikácie z reštaurácií o stave objednávky. Úplnou novinkou je možnosť reštaurácií pridať fotografie jedál, ktoré v starej verzii aplikácie chýbali.

V hostórii objednávok si môžete rýchlo a jednoducho objednať svoje obľúbené jedlo ešte raz. Platiť sa dá v hotovosti, online uloženou platobnou kartou, ale aj stravnými lístkami. Pravidelní zákazníci môžu získať rôzne benefity a poukážky na zľavu.

prostredie v iOS

Pri výbere reštaurácie si môžete filtrovať prevádzky podľa času doručenia, minimálnej sumy za objednávku, ceny doručenia alebo hodnotenia zákazníkov. Filter umožňuje aj výber platby kartou, využití rôznych akcií a zabalenia jedla so sebou pri osobnom vyzdvihnutí.

Fulltextové vyhľadávanie umožňuje nájsť vybrané jedlo v jedálnych lístkoch všetkých reštaurácií vo vašom okolí a zoradiť ponuku podľa ceny jedál a doručenia. Pozíciu v rebríčku určuje aplikácia na základe vlastného algoritmu, ktorý uprednostňuje na vyššie pozície reštaurácie s najlepším hodnotením, možnosťou platby kartou a ponukou najvýhodnejších akcií.

Vynovená verzia aplikácie je dostupná pre Android a iOS. Bezplatne si ju stiahnete z Google Play a App Store.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu