Honor MagicBook spoznáme 19. apríla. Pôjde o prvý notebook?

Spolu s novým top modelom ukáže Honor už o tri dni aj zariadenie s názvom MagicBook. Možno pôjde o zariadenie typu 2 v 1 s hardvérovou klávesnicou, alebo sa dočkáme prvého notebooku výrobcu.

Na svojej čínskej stránke láka Honor nielen na novú vlajkovú loď Honor 10, ale aj na zariadenie s názvom MagicBook.

Obrázok veľa neprezrádza, iba dátum uvedenia, ktorý je rovnaký ako predstavenie Honoru 10 na domácom trhu, teda 19. apríla. Európsku verziu uvedie o necelý mesiac neskôr 15. mája v Londýne.

Môžeme zatiaľ len špekulovať, či pôjde o tablet s odnímateľnou klávesnicou na spôsob Huawei MateBook, ktorý materská firma uviedla pred dvomi rokmi, alebo uvidíme prvý notebook v štýle Huawei MateBook X Pro.

Huawei MateBook X Pro

Ten zaujal výkonným hardvérom, 13,9-palcovým dotykovým FullView displejom s rozlíšením 3000 x 2000 pixelov a kamerou ukrytou v klávesnici. Že by mohlo ísť o notebook napovedá kruh na spodnej časti zariadenia zobrazený na upútavke. Pripomína vypínač na MateBooku X, len je umiestnený vľavo nie vpravo.

Aj Pri Honor MagicBook sa čakáva displej s minimálnym rámom okolo, cenovka by mala byť dostupnejšia než pri modeloch Huawei. Už vo štvrtok sa dozvieme všetky oficiálne informácie.

Zdroj: honor.cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu