Orange: Navzájom zadarmo už aj s mesačnou faktúrou 10 eur

Zakladateľom skupiny môže byť aj zákazník, ktorý využíva mobilné služby Orangeu s mesačnou faktúrou menšou než dvadsať eur. Za poplatok.

Skupinu Navzájom zadarmo, v rámci ktorej si členovia medzi sebou telefonujú a posielajú správy bezplatne a bez obmedzení, mohol donedávna založiť každý majiteľ hlasového paušálu s mesačným poplatkom aspoň 20 €. V rámci balíkov Love sa vo februári výška poplatku znížila na 8 €.

Čitateľ Robert nás upozornil, že v cenníku operátora pribudol 11. apríla dodatok, ktorý upravuje pravidlá založenia skupiny. Po novom sa finančný limit znížil a zakladateľom sa môže stať zákazník s mesačnou faktúrou za mobilné služby vo výške aspoň 10 €. Bude ho to ale stáť poplatok 2,50 € alebo 1 €. Jeho výška závisí od toho, koľko rokov je zákazníkom Orangeu.

Pokiaľ je zákazníkom menej než desať rokov, platí mesačne 2,5 €, zákazníci verní operátorovi viac než desať rokov platia jedno euro.

Až do 5. 6. 2018 prebieha akcia, v ktorej členovia skupiny Navzájom zadarmo môžu získať spolu až 10 GB dát, pričom zriaďovateľ bude zaradený do žrebovania o Apple iPhone X. Ako na to, sa dočítate v našom článku Navzájom zadarmo s 2 GB dát pre každého člena.

Skupinu si môžu zákazníci rozšíriť zo základného počtu päť na osem členov za mesačný poplatok 3 eurá za každého člena navyše. Zákazník môže byť členom aj dvoch skupín súčasne, no musí za to zaplatiť takisto za 3 eurá mesačne.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

17.04.2018 - 15:50

šikovný to orange, gratulácia tomu kto navzájom "zadarmo" vymyslel. Tak sú zákazníci medzi sebou "poprepájany"(V pasci) že niet úniku, V podstate viazaný bez viazanosti. A ešte si za to po novom aj "dobrovoľne" pri platia.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease17.04.2018 - 21:12 Trvalý odkaz

Veru. A k tomu bonbónik, že skupinu si môžete rozšíriť z 5 na 8 ľudí za 3/6/9€ mesačne. Fantázia :-))

Bonyek@azet.sk18.04.2018 - 14:03 Trvalý odkaz

za 10eur asi nie, ked aj samotna sluzba je za poplatok ;)

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy18.04.2018 - 14:51 Trvalý odkaz

mam stvorclennu rodinu a "malymi" pausalmi, medzi sebou pretelefonujeme a presmskujeme kazdy +/-1€.
teraz mam moznost za 2,5€ mesacne si medzi sebou neobmedzene smskovat, telefonovat navyse usetrim 1,5€ mesacne.
je potrebne na taku moznost frflat? uz sa spamatajte :)

Rastislav.j18.04.2018 - 15:15 Trvalý odkaz

oxy to je pekné, ale musíš počítať s celkovými nákladmi a koľko by to stálo inde.

Celá diskusia 18 príspevkov