LG otvára softvérové centrum pre rýchlejšie aktualizácie

Kórejský výrobca chce zvýšiť spokojnosť zákazníkov s jeho zariadeniami včasnými a pravidelnými aktualizaciámi. Prvým krokom nového centra bude sprístupnenie aktualizácie na Android 8.0 pre model G6.

Snáď každý majiteľ androidu by chcel mať operačný systém vo svojom smartfóne stále aktuálny, s najnovšou verziou, opravenými chybami a novými funkciami.

LG si je toho vedomé, a preto otvorilo v kórejskom Soule nový areál výskumu a vývoja. Cieľom softvérového centra je poskytovať majiteľom smartfónov LG rýchlejšie a pravidelnejšie aktualizácie než doteraz. Tím vývojárov bude priebežne testovať stabilitu systému a kompatibilitu medzi hardvérom po softvérových zmenách.

Vytvorenie centra má zabezpečiť, aby mali majitelia zariadení kórejského výrobcu po celom svete rovnakú úroveň kvality služieb. Pravideľné updaty majú zákazníkov presvedčiť, že im smartfóny LG budú slúžiť ešte dlhý čas po zakúpení.

Jednou z prvých iniciatív nového aktualizačného centra bude uvoľnenie novej verzie Android 8.0 Oreo pre minuloročný top model LG G6. Update odštartuje v Kórei ešte tento mesiac, postupne sa dostane na ďalšie kľúčové trhy.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

rolino666 12.04.2018 - 23:30

To je dobrý vtip nakoľko V30 Oreo pre Európu stále v nedohľadne. Asi sa presťahujem do Kórei ☺

Knoxville13.04.2018 - 00:58 Trvalý odkaz

Mizerna podpora. Vazne. Aj to vratane bezpec. zaplat. To fakt len ten Pixel alebo nieco z project One. Nokia sa troska snazi. Alebo "Startupy" ako Essential ale Oneplus. Spocitas to pomaly na prstoch jednej ruky. Je to smutne,ale je to tak. Bobuzial..

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy13.04.2018 - 08:51 Trvalý odkaz

viac ako 90% ludi update vobec netrapi a verim tomu ze je velke percento ludi ktorych update vyslovene otravuje, hlavne ked kazdy update jednu vec opravi a 2 pokazi.
po kauzach ios je takych ludi dost vela aj v apple kosiari :)

McLoo13.04.2018 - 11:46 Trvalý odkaz

Velmi som si chcel kupit G6, no chybala by mi podpora. Na Xperii mi chodia bezpecnostne aktualizacie kazde cca 2 mesiace.

Ondrej13.04.2018 - 12:32 Trvalý odkaz

Na xz1 mi chodili bezp. aktualizácie každý mesiac.

Celá diskusia 33 príspevkov