LG G7 ThinQ sa predstaví začiatkom mája

Výrobca na sociálnej sieti prezradil, kedy sa dočkáme očakávaného nástupcu minuoročnej vlajkovej lode aj poznáme už aj presný názov. Rad G pokračuje, top model ale dostane prívlastok ThinQ.

Na barcelonskej výstave MWC 2018 sme sa novej vlajkovej lode LG nedočkali, nástupca LG G6 mal byť predstavený až v druhom štvrťroku. Dnes už je jasné, že nový top model bude mať svoju premiéru 2. mája v New Yorku a o deň neskôr sa predstaví na domácom kórejskom trhu v Soule.

V názve pribudne slovo ThinQ, s ktorým sme sa prvýkrát stretli pri prémiovom modeli LG V30S ThinQ. Prívlastok je odvodený od anglického "Think", teda "Myslieť". Takto označené smartfóny majú disponovať sadou technológií pre umelú inteligenciu.

zdroj: androidheadlines.com

LG G7 ThinQ tak dostane funkciu Vision AI pre rozpoznávanie objektov v kompozícii záberu, pričom automaticky nastaví jeden z predvolených režimov, QLens bude skenovať QR kódy a uľahčí ich vyhľadanie na internete, napríklad pri nakupovaní v e-shopoch. Nebude chýbať Voice AI, ktoré bude spúšťať aplikácie a upravovať nastavenia systému Android na základe hlasových pokynov.

Na uniknutých renderoch môžeme vidieť, ako by mala novinka vyzerať. Chýbať nebude výrez na displeji, čítačka odtlačkov vzadu a samozrejmosťou je dnes už aj duálny fotoaparát. Hovorí sa o 6-palcovom QHD+ displeji s pomerom strán 19:9, čipsete Snapdragon 845 a 6 GB operačnej pamäti RAM. Na oficiálne informácie si počkáme do začiatku mája.

Zdroj: social.lge.co.kr

Diskusia k článku:

Karol 10.04.2018 - 21:22

A redakcia fony.sk poletí tiež do New Yorku na predstavenie?

Lenka Ivančíková10.04.2018 - 21:34 Trvalý odkaz

nie, redakcia fony.sk bude sediet pri PC a cakat na to, kym vyrobca vyda tlacovu spravu so specifikaciami. :D

quli11.04.2018 - 11:08 Trvalý odkaz

no LG nemaju zrovna najmensi lag medzi stlacenim spuste a spravenim snimku... Ak to bude este premyslat co je pred objektivom tak amen.

Celá diskusia 3 príspevky