Telekom v pondelok spúšťa gigabitový internet cez optiku

Takmer pol milióna domácností po celom Slovensku bude mať možnosť používať pevné internetové pripojenie s veľmi vysokou rýchlosťou downloadu aj uploadu.

Už v polovici marca Telekom ohlásil novinky v oblasti fixného prepojenia, medzi nimi aj pripojenie cez optiku rýchlosťou 1 Gbps / 100 Mbps.

Zvýšené rýchlosti budú dostupné od pondelka 9. apríla 2018 vo forme doplnkového balíčka, ktorý si môžu zákazníci s optickým pripojením aktivovať k programu Magio Internet XL a k firemným programom Magenta Office Internet 2 Standard a Premium.

Gigabitový internet si zákazník môže objednať ako doplnkový balíček Giga v dvoch variantoch: bez viazanosti alebo s 12-mesačnou viazanosťou. Má tak na výber možnosti pre trvalé aj príležitostné využitie.

Štandardná ponuka bez viazanosti bude stáť 5 € mesačne, pri viazanosti na 12 mesiacov dostane zákazník prvý mesiac zadarmo, potom bude platiť takisto 5 € mesačne. Ušetrí tak oproti neviazanému programi iba päť eur. Pri firemných programoch Magenta Office bude služba poskytovaná bez viazanosti za 4,17 € mesačne bez DPH (5 € s DPH).

Doplnkový balíček Giga si zákazníci budú môcť objednať na internetovej stránke Telekomu, cez Zákaznícku linku, alebo osobne v ktoromkoľvek Telekom Centre.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu