Potvrdené: OnePlus 6 dostane Snapdragon 845 a 256 GB pamäť

Firma zverejnila bližšie informácie o pripravovanej vlajkovej lodi. Prvoradým cieľom má byť čo najlepší používateľský zážitok bez negatívnych skúseností s rýchlosťou a stabilitou smartfónu.

Podľa očakávania dostane nová generácia smartfónu OnePlus opäť aktuálne najvýkonnejší procesor a vysokú kapacitu pamätí. Na stránke forums.oneplus.net to potvrdil zástupca spoločnosti.

O použití čipsetu Qualcomm Snapdragon 845 nebolo pochýb, 8 GB operačná pamäť RAM už nie je pri dnešných top modeloch výnimočná. No s 256 GB úložiskom sa zatiaľ stretávame zriedka.

obr: @evleaks

Výrobca sa chce zamerať hlavne na bezproblémové používanie, rýchlosť, stabilitu a plynulý chod telefónu bez rušivých zážitkov. Treba priznať, že problém s rýchlosťou a mrznutím systému nemali ani doterajšie modely OnePlus. Spoločnosť má vytvorený špeciálny tím FSE (Fast, Stable, Efficient), ktorý sa zameriava výlučne na optimalizáciu pre maximálny výkon zariadení.

V nedávno vydanej recenzii si môžete prečítať naše skúsenosti s poslednou vlajkovou loďou OnePlus 5T.

Oficiálne uvedenie OnePlus 6 sa očakáva v druhom štvrťroku. Hovorí sa o 6,28-palcovom natiahnutom displeji až do rohov, teda s výrezom v štýle iPhonu X, Full HD+ rozlíšení (1080 x 2280 b.), 3450 mAh batérii, duálnom fotoaparáte (16 Mpix + 20 Mpix), 16 Mpix prednej kamere a chýbať nebude ani 3,5 mm jack.

Špekuluje sa už aj o cene. Pri najvyššej výbave s 256 GB pamäťou by sa mohla vyšplhať až k úrovni takmer 600 eur. K dispizícii majú byť aj lacnejšie verzie s 64 GB a 128 GB pamäťou.

Zdroj: forums.oneplus.net

Diskusia k článku:

Ondrej 04.04.2018 - 14:16

6,28" 3400mAh batéria :D ako inak. A najmä info, že každý predsa túži po veľkej placke. Tí vývojári už neviem čím rozmýšľajú. Ja som sa tešil, že keď budú bezrámikové telefóny, dostanem pekný 5,5" kompakt. A dostávam skôr to isté telo len zväčšia obrazovku. Neuveriteľné čo sa deje a potom si človek nemôže čo vybrať, pretože jediný High kompakt je od sony.

Brano04.04.2018 - 17:41 Trvalý odkaz

este snad sharp aquos S3 mini ak pride na EU trh. Veru skoda, je krasny priestor na trhu pre 5 az 5,5 palcove bezramove telefony kompaktnych rozmerov.

Celá diskusia 2 príspevky