Taxify prichádza do Košíc s úvodnou 40 % zľavou

Od štvrtka 22. marca štartuje v Košiciach obľúbená služba Taxify, ktorá funguje na princípe spolujazdy. Už od ranných hodín si budú môcť košičania objednať cez mobilnú aplikáciu odvoz do práce či do školy.

Estónska firma, ktorá stojí za službou Taxify, vstúpila na slovenský trh v decembri 2016. Doteraz fungovala iba v Bratislave, od zajtra ponúka možnosť objednať si odvoz cez mobilnú aplikáciu už aj v Košiciach.

Taxify si pripravil pre cestujúcich úvodnú akciu. Prvé dva týždne bude možné službu vyskúšať so 40 % zľavou, pričom ďalšie akcie budú pokračovať aj neskôr. Okrem toho si Taxify od svojich vodičov berie len 15 % provízie, čo je polovica provízie ktorú si pýtajú konkurenčné platformy pre zdieľanú jazdu.

Po stiahnutí aplikácie je potrebné si vytvoriť účet a zadať údaje o platobnej karte. Platiť v hotovosti sa nedá. Informáciu o ceste a platbe za jazdu dostane zákazník na registračný email do pár minút po ukončená jazdy. V aplikácii nájde históriu jázd s podrobnosťami o ceste, vodičovi a cene.

Taxify v súčasnosti pôsobí vo viac než 20 krajinách po celom svete. Každý vodič prechádza na úvod školiacim tréningom a je priebežne hodnotený vlastnými zákazníkmi. Hodnotenie dostávajú aj zákazníci.

Mobilná aplikácia je bezplatne dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android a iOS.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu