O2: Honor 7X v ponuke

Novinku čínskeho výrobcu, ktorá sa len nedávno začala predávať v slovenských obchodoch, si môžete kúpiť aj v O2. Dual SIM android láka na 5,93'' displej s pomerom strán 18:9, duálny fotoaparát a dostupnú cenovku.

Honor 7X sa pôvodne u nás nemal predávať, neskôr výrobca zmenil názor a smartfón strednej triedy priniesol aj na náš trh. V matnej kovovej konštrukcii sa ukrýva čipset vlastnej výroby Kirin 659, 4 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Hybridný slot dokáže pracovať s dvomi nanoSIM kartami alebo jednou SIM a jednou microSD kartou. Použitím pamäťovky ale prídete o dual SIM funkciu. Dostatočne veľké 64 GB úložisko však môže bežnému používateľovi stačiť.

Displej s 5,93-palcovou uhlopriečkou a pomerom strán 18:9 ponúka Full HD+ rozlíšenie 1080 x 2160 bodov. Zo zadnej steny vystupujú dva objektívy. Hlavný 16-megapixelový s clonovým číslom f/2.2 a sekundárny s dvomi megapixelmi, ktorý poslúži na tzv. bokeh efekt, teda rozmazanie pozadia. Predná 8 Mpix kamera ponúka svetelnosť f/2.0 a softvérové rozostrenie portrétu. Videá z prednej i zadnej kamery zhotovíte maximálne vo Full HD rozlíšení.

Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom tradičnom základnom infe. Honor 7X kúpite v e-shope O2 v čiernej farbe za 314 eur. Pri kúpe k niektorému z paušálov môžete využiť bonus na telefón, pričom prvotný poplatok za mobilné zariadenie môže byť dve eurá. Honor 7X už v redakcii testujeme, podrobnú recenziu pripravíme čoskoro.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu