Honor 7C: 6'' displej, duálny fotoaparát a plnohodnotný dual SIM

O necelý týždeň bude mať svoju premiéru ďalšia novinka značky Honor. Výrobca na svojom webe láka pozvánkou, ktorá prezrádza niektoré parametre pripravovanej novinky.

Čínsky výrobca chrlí jeden model za druhým. Len v poslednom kvartáli minulého roka pribudli štyri novinky a onedlho tu bude ďalšia. Na čínskej webovej stránke www.honor.cn je upútavka na 5,99-palcový Honor 7C, ktorý príde 12. marca.

Obrázok napovedá, že novinka príde s dvojicou duálnych fotoaparátov, nemá chýbať 3,5 mm konektor pre slúchadlá a pôjde o plnohodnotný dual SIM s o samostatným slotom pre dve SIM a jednu microSD kartu.

Prítomnosť masky by mohla naznačovať, že smartfón bude disponovať funkciou rozpoznávania tváre. Očakáva sa, že by mal dostať nový Android Oreo, displej s pomerom strán 18:9 a HD+ rozlíšením, až 4 GB kapacitu operačnej pamäte RAM a 32 GB úložisko.

Medzi časté farebné verzie telefónov značky Honor patrí modrá, čierna a zlatá, dá sa predpokladať, že tieto farby uvidíme aj na novinke 7C. Cena sa vzhľadom na slabšiu výbavu môže pohybovať okolo 200 eur. Na oficiálne informácie si počkáme necelý týždeň.

Zdroj: honor.cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu