ADATA CW0050: bezdrôtová nabíjačka so štandardom Qi a nízkou cenou

Známy výrobca uviedol svoju prvú bezdrôtovú nabíjačku. Podložka s minimalistickým dizajnom a 6 mm hrúbkou nabije iPhone aj android.

Bezdrôtové nabíjanie sa stáva súčasťou výbavy top modelov rôznych výrobcov a predstavuje pohodlný spôsob nabíjania telefónu jednoduchým položením na podložku. Donedávna bola táto funkcia dostupná len pre používatelov androidov, s príchodom nových iPhonov sa počet záujemcov o bezdrôtové nabíjačky rozrástol.

Firma ADATA zareagovala vlastným produktom a prináša nabíjačku CW0050. Ponúka hrúbku iba 6 milimetrov a certifikát štandardu WPC Qi. Je kompatibilná nielen s iPhonmi, ale aj androidmi. Stačí položiť telefón na podložku tak, aby bolo zakryté logo Qi,pričom nezáleží na tom, akým smerom je zariadenie na podložku umiestnené.

Základné parametre:

Rozmery 92 x 85 x 6 mm, hmotnosť 51 gramov, kompatiblita iOS a Android, microUSB konektor (5 V / 2 A), bezdrôtové nabíjanie štandardu Qi (5 V / 1 A ), indikačná dióda.

Vo vnútri sú použité kvalitné čipy a kondenzátory, ktoré majú zaručiť vysoký výkon a minimálne opotrebovanie. Nabíjačka je vybavená ochrannými obvodmi proti prebíjaniu, prehrievaniu či skratu.

Detekcia cudzích objektov (FOD) zastaví nabíjanie pri rozpoznaní kovového predmetu medzi nabíjačkou a telefónom, aby zabránila prehrievaniu a plytvaniu energiou. Aktívne nabíjanie indikuje modrá LED dióda v bočnej stene zariadenia.

Na Slovensko príde ADATA CW0050 v najbližších týždňoch s cenovkou pod 20 eur. Na výber bude biele a čierne prevedenie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu