OnePlus 5T Lava Red globálne dostupný s prioritnou dopravou zadarmo

Aktuálna vlajková loď čínskeho výrobcu OnePlus 5T je na globálnej stránke dostupná v rámci Valentína v červenej farbe. Doteraz bol k dispozícii iba čierny variant.

Pokiaľ stihnete nákup do 9. februára, získate prioritné doručenie zadarmo, takže prípadný valentínsky darček by mal doraziť včas. Cena OnePlus 5T Lava Red s 8 GB RAM a 128 GB úložiskom je 559 eur a objednať ho môžete zo stránky oneplus.net/sk. Podrobné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Výbavou sa OnePlus 5T radí k špičke. Ponúka výkonný čipset Snapdragon 835, 6-palcový OLED displej s pomerom strán 18:9 a Full HD+ rozlíšením, a pýchou telefónu je aj duálny footoaparát. Na zadnej strane sa nachádza hlavný 16 Mpix s clonou f/1.7 a sekundárny 20-megapixelový s rovnakou svetelnosťou. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí OnePlus 5T.

Kompletnú recenziu kolegu Tomáša vám prinesieme pravdepodobne budúci týždeň. Dokonca sa mu podarilo zohnať všetky tri farby: Black, Sandstone White a Lava Red. Malá upútavka vo videu.

Zdroj: oneplus.net/sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu