Telekom otvoril v Bratislave najmodernejšiu predajňu v Európe

Na zákazníkov čaká príjemné prostredie, bar s kávou, zákuskami a dobrým jedlom. Čakanie si môžu spríjemniť pozeraním programov Magia na 98-palcovej televízi.

Novootvorená predajňa v bratislavskom OC Central má rozlohu 230 metrov štvorcových a je rozdelená na niekoľko častí. V interaktívnej si môžete ešte pred kúpou vyskúšať smartfóny a tablety rôznych značiek. Samostatná sekcia je venovaná produktom inteligentnej domácnosti Magenta SmartHome.

Oddychovú zónu spoznáte podľa mäkkých sedačiek a veľkej 98'' televízie pripojenej na Magio box. Dlhú chvíľu si skrátite jedným z voľne prístupných tabletov a v prevádzke s občerstvením Moods bakery & coffee, ktorú Telekom volá Genius bar, si môžete zakúpiť kávu, koláč, tortu, chlebíček s domácou pomazánkou alebo džús z čerstvo vymačkaných pomarančov.

Za centrálnym obslužným pultom sa nachádza presklený sklad zariadení, takže vidíte zásoby konkrétnych produktov a hneď viete, či je váš vysnívaný mobil aktuálne na prevádzke dostupný. Samozrejmosťou je bezplatné Wi-Fi pripojenie a možnosť nabiť si telefón.

V zadnej časti predajne sa nachádza biznis zóna, destký kútik a kolekcia #nicniejenemozne, ktorá zahŕňa mikiny, šiltovky, zimné čiapky, uteráky, fľaše na vodu a detské tričká s kohútikom Ťukim. Steny so živými kvetmi, o ktoré sa určený zamestnanec denne stará, navodzujú príjemnú atmosféru.

Súčasťou predajne je aj servisné miesto Pôjde to, v ktorom vám poradia s nastaveniami a skúsia vyriešiť problém s fungovaním zariadení.

Telekom má po celom Slovensku 18 vlastných a 85 partnerských predajní, z toho 35 v obchodných centrách a 68 v kamenných predajniach. Retail má stále najväčší podiel z celkového predaja. Počas roka dosahujú predajne 65 % podiel, cez vianočné obdobie je to až 73 % z celkového predaja produktov.

Diskusia k článku:

funboy 25.01.2018 - 15:51

Najmodernejšiu predajňu v Európe? Tak to už je potom druhá. Tu sa píše na str. 19, že Telekom už pred vyše dvoma rokmi, v októbri 2015 v obchodnom centre Aupark v Bratislave otvoril najväčšiu a najmodernejšiu predajňu Deutsche Telekomu v Európe. http://www.telekom.sk/documents/10179/61107/ST-AR-2015-SK-WEB-FINALsmall.pdf

Lenka Ivančíková25.01.2018 - 16:09 Trvalý odkaz

vyvoj nezastavis. :D

Atec25.01.2018 - 18:50 Trvalý odkaz

Keby sa radšej vybláznili na kvalite a rozsahu pevnej siete, nie na takýchto nezmysloch.

Brano26.01.2018 - 10:06 Trvalý odkaz

veru, radsej nech pracuju na veciach co zakaznik oceni viac, typu menej ako polhodinove cakanie na zakaznickej linke, kvalita a cena sluzieb (happy su bez retencie uplne mimo), pokrytie atd...

Celá diskusia 4 príspevky