TAG Heuer Connected Modular 41: modulárne hodinky s Android Wear

Menšia verzia inteligentných hodiniek s modulárnou konštrukciou dostala vylepšený displej a väčšiu pamäť. Nechýba odolnosť voči vode, GPS ani NFC pre bezkontaktné platby.

V marci minulého roka uviedol známy švajčiarsky výrobca smart hodinky TAG Heuer Connected Modular 45 , na ktorých si bez problémov vymeníte nielen remienok, ale aj rám alebo samotný ciferník. Hodinky si tak prispôsobíte každej príležitosti - na šport, do spoločnosti a na bežný deň.

CES 2018 priniesol menšieho súrodenca TAG Heuer Connected 41. Číslica v názve zodpovedá veľkosti ciferníka. Priemer 41 milietrov sa viac hodí na menšie zápästie alebo jemnú ženskú ruku. Modulárna konštrukcia zostala, vnútorná kapacita stúpla na 8 GB, jas displeja sa zvýšil na 350 nitov.

Základné špecifikácie:

Priemer ciferníka 41 mm, Hrúbka 13,2 mm, 1,39'' AMOLED displej, rozlíšenie 390 x 390 pixelov (kruh s priemerom 390 px a zobrazením 119399 px), jas 350 nitov, zafírové sklo, OS Android Wear, procesor Intel Atom Z34XX, 1 GB RAM, 8 GB vnútorná pamäť, GPS, NFC, akcelerometer, gyroskop, mikrofón, vibračný motorček, Bluetooth 4.1, odolnosť voči vode, batéria 410 mAh, kompatibilita: OS Android 4.4 a vyšší, iOS od verzie 9.

V ponuke je deväť vymeniteľných remienkov a k dispozícii je aj modul Caliber 5 s mechanickým strojčekom. Z bežných smart hodiniek sa tak stane luxusný doplnok, ktorý môžete smelo zobrať aj k obleku.

Batéria s kapacitou 410 mAh ponúkne podľa výrobcu maximálne 25-hodinovú výdrž. Každodenné nabíjanie v dodávanej dokovacej stanici, ktoré trvá necelé dve hodiny, vás neminie.

Hodinky sú kompatibilné s operačným systémom Android 4.4 a vyšším a iOS od verzie 9.0. Cena začína na sume 1100 eur, za najdrahší model z titánu a keramickým rámom ciferníka si výrobca vypýta 2650 eur.

Všetky verzie sú dostupné na stránke www.tagheuer.com.

Zdroj: tagheuer.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu