V pondelok spoznáme HTC U11 EYEs

Zatiaľ nepredstavená novinka má prísť s 6-palcovým Full HD+ displejom, odolnosťou voči ošplechnutiu vodou a ovládaním gestami stlačením bočných stien.

Evan Blass na svojom Twitter účte zverejnil podobu pripravovaného tabletofónu. Podľa zatiaľ neoficiálnych špecifikácií by malo ísť o slabšie vybaveného súrodenca prémiového modelu HTC U11+.

Spájať ich má 6-palcový displej s pomerom strán 18:9, 3930 mAh batéria, USB-C konektor a používateľská nadstavba HTC Edge Sense, ktorá umožní ovládať telefón gestami stláčaním bočných stien. Podľa fotografií sa bude čítačka odtlačkov opäť nachádzať na zadnej strane pod objektívom fotoaparátu.

Keďže má ísť o slabší model, dočkať by sme sa mali "len" Full HD+ rozlíšenia (1080 x 2160 b.), o stupeň nižšej certifikácie odolnosti voči vode IP67, čo by malo dovoliť ponoriť telefón do metrovej hĺby po dobu 30-tich minút (IP68 pri U11+ umožňuje ponorenie do 1,5 metra) a menej výkonného hardvéru.

Medzi kľúčovými špecifikáciami vraj nájdeme procesor Snapdragon 652, 4 GB RAM, 64 GB vnútornú pamäť a operačný systém Android v staršej verzii 7.0 Nougat. Na prednej strane vidno dva fotoaparáty, preto zrejme výrobca použil názov EYEs. Novinka tak bude lákať najmä fanúšikov selfie.

Na výber by mali byť tri farby: čierna, červená a modrá. Premiéra HTC U11 EYEs je naplánovaná na pondelok 15. januára.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Bejo 14.01.2018 - 08:24

Htc este predáva tieto nezmysli za draho? :/

Celá diskusia 1 príspevok