Honor 9 za trvalo zníženú cenu

Do konca minulého roka ste k Honoru 9 mohli získať zadarmo fitnes náramom Band 3, v januári mu výrobca nadelil novú cenu. Aktuálna vlajková loď sa dostala pod hranicu tristodeveťdesiatich eur.

Honor 9 má 5,15'' Full HD displej a elegantný dizajn so skleneným, avšak veľmi klzkým povrchom. Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipset HiSilicon Kirin 960, 4 GB operačná pamäť RAM, 64 GB úložisko a 3200 mAh batéria. Nad operačným systémom Android 7.0 Nougat beží používateľské prostredie EMUI 5.1, aktualizácia na novú verziu Android 8.0 Oreo sa už pripravuje.

Snímač odtlačkov je umiestnený pod displejom a poslúži nielen na odomknutie smartfónu, ale jednotlivým gestám možno priradiť ďalšie možnosti ovládania - napríklad sťahovanie notifikačnej lišty a jej zmazanie, zosnímanie fotografie a videa, prijatie či odmietnutie hovoru, ovládanie budíka alebo listovanie v galérii.

Videorecenzia

Lákadlom Honoru 9 je duálny fotoaparát zložený z hlavného 12-megapixelového RGB a 20 Mpix monochromatického snímača, vďaka ktorému môžete zhotovovať i čiernobiele fotografie. O kvalite fotoaparátov sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Honor 9: večer v meste, kompletnú recenziu si môžete prečítať v článku Honor 9 - ešte lepší, ešte klzkejší.

Honor 9 je za novú cenu 389 eur k dispozícii u všetkých autorizovaných predajcov. Vyberať môžete medzi zafírovo modrým, antracitovo čiernym alebo ľadovo sivým odtieňom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Jan Hruska 03.01.2018 - 05:15

Menšia chyba Snímač odtlačkov je umiestnený na "zadnej" strane a

Celá diskusia 1 príspevok