Hru Rainbrow pre iPhone X ovládate obočím

Aplikácia vývojárov z washingtonskej univerzity využíva TrueDepth kameru iPhonu X. Ide o zábavnú hru, v ktorej posúvate smajlíka pohybom obočia.

Apple iPhone X ukrýva vo svojom výreze v hornej časti displeja množstvo senzorov a infačervenú kameru, ktoré sú využívané napríklad pri skenovaní tváre na odomknutie telefónu pomocou Face ID. Pri rozpoznávaní tváre sa využíva aj neurónová sieť.

Jednou z prvých hier, ktoré používajú technológiu TrueDepth kamery je Rainbrow. Hlavného hrdinu smajlíka ovládate pohybom obočia. Zdvihnutím obočia posuniete smajlíka vyššie, zamračením naopak nižšie. Pokiaľ s obočím nič nerobíte, smajlík sa nehýbe. Názornú ukážku ako hra funguje nájdete vo videu.

Pri zbieraní hviezdičiek, za ktoré získavate body, sa musíte vyhýbať množstvu nástrah - autám, loptám, kačičkám, duchom a podobne. Hra je úplne jednoduchá a môžu ju hrať všetci, nielen majitelia iPhonov X s oskenovanou tvárou.

Aplikácia Rainbrow je bezplatne dostupná v App Store.

Zdroj: itunes.apple.com

Diskusia k článku:

Peter 19.12.2017 - 01:25

Must have !

Nightmare19.12.2017 - 02:51 Trvalý odkaz

celkom vtipne :D ked si predstavim ze to niekde hram pri ludoch a oni sa budu prizerat ci som cisty :D

David19.12.2017 - 18:21 Trvalý odkaz

je to celkom zabava, no kedze displej, senzor stale v pozore, k tomu vibracie, celkom to zerie bateriu, ale ako prezentovanie niecoho noveho je to fajn :)

Celá diskusia 3 príspevky