Instagram ponúka sledovanie hashtagov

Novinka na Instagrame vám bude zobrazovať príspevky s vašimi obľúbenými hashtagmi. Zároveň môžete zistiť, aké hashtagy sledujú ľudia na svojich profiloch.

Posledná aktualizácia mobilnej aplikácie Instagram priniesla možnosť sledovať nielen ľudí, ale už aj hashtagy. Príspevky s obľúbenými témami sa vám budú zobrazovať medzi fotkami a videami vašich sledovaných priateľov.

Nová funkcia bola u vybraných používateľov dostupná na testovanie už niekoľko mesiacov, teraz je sprístupnená všetkým. Sledovanie vybranej témy je jednoduché. Stačí na obľúbený hashtag kliknúť a potvrdiť "sledovať". Podobne ako ľudí aj hashtagy môžete kedykoľvek prestať odoberať.

Na Instagrame môžete sledovať aj kanál Fony.sk, ktorý dopĺňa náš YouTube a Facebook. Niektoré naše príspevky vám na nich môžu ľahko uniknúť, preto sme pred pár mesiacmi rozbehli aj tretí - instagramový. Baví nielen nás, ale aj vás, našich čitateľov. Vidno to z rastúceho počtu odberateľov, aj podľa množstva komentárov a lajkov.

Prečo by ste mali sledovať Fony.sk na Instagrame? Nájdete tu pikošky zo zákulisia redakcie, z prípravy recenzií, naše prvé dojmy z nových zariadení a venujeme sa aj technologickým hračkám i autám. Nechýbajú fotografie z rôznych krajín či panorámy hôr nasnímané smartfónom. Hashtagy pridávané k príspevkom majú svoj zmysel. Napríklad po kliknutí na #moment60mm môžete vidieť množstvo iných fotografií vytvorených pomocou prídavného objektívu, po kliknutí na #gears3frontier zase ďalšie zábery týchto inteligentných hodiniek.

Naše instagramové konto sa snažíme denne aktualizovať, niekedy prispejeme aj viackrát za deň, a zatiaľ stíhame reagovať na všetky vaše dôležité komentáre a prípadné otázky pod príspevkami. Instagram je navyše rýchly a jednoduchý. Obrázky majú len malý objem, a tak sa načítajú aj v slabšom pokrytí.

Instagram je bezplatne dostupný pre zariadenia s operačným systémom Android, iOS a Windows. Či je nová funkcia sprístupnená aj pre platformu Microsoftu nemáme overené.

Zdroj: blog.instagram.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu