Kúpte si top model Samsungu a vyhrajte pobyt na OH v Južnej Kórei

Samsung rozbieha ďalšiu akciu zameranú na modely Galaxy S8, S8+ a Note 8. Ak si kúpite niektorý z nich do 20. januára 2018, zapojíte sa do súťaže o pobyt pre dve osoby na olympijských hrách v Pchjongčchangu. Najrýchlejší získajú zadarmo dizajnové puzdro.

Od 13. decembra 2017 do 20. januára 2018 prebieha súťaž Samsungu o týždenný pobyt na zimných olympijských hrách v Pchjongčchangu. Výherný pobyt pre dve osoby sa uskutoční od 20. do 26. februára 2018. Výherca získa letenky, transfer, ubytovanie, lístky na športoviská a vstup do Slovenského domu, ktorý organizačne zabezpečuje Slovenský olympijský výbor.

Do súťaže budú zapojení všetci zákazníci, ktorí si u vybraných predajcov zakúpia Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ alebo Galaxy Note 8, a zaregistrujú ho na stránke www.samsung-bonus.eu.

Po nákupe a registrácii môžete navyše bezplatne získať puzdro Alcantra Cover s unikátnym olympijským dizajnom. Nezabudnite napísať výrobné číslo zakúpeného telefónu (IMEI) a nahrať pokladničný doklad alebo faktúru spolu s fotografiou štítku s čitateľným výrobným číslom (IMEI). Akcia s puzdrom sa vzťahuje sa na prvých platne zaregistrovaných 100 model Galaxy S8+ (G955F), prvých 300 prístrojov Galaxy S8 (G950F) a prvých 150 smartfónov Galaxy Note 8 (N950F).

Do bonusovej akcie sú zapojené značkové predajne Samsungu, vybrané kamenné aj internetové obchody, a platí aj pri nákupe v Orangei, Telekome a O2. Kompletný zoznam nájdete na stránke www.samsung-bonus.eu. Viac informácií získate aj na infolinke +420 702 193 570 alebo info@samsung-bonus.eu.

Pozn. redakcie: Cashback akcie nie sú u Samsungu ničím novým. Výrobca chce týmto krokom zrejme podporiť predaj smartfónu od oficiálnych distribútorov, ktorí veľakrát doplácajú na šedý dovoz. Ten síce ponúka nižšie ceny, no pri prvých problémoch s telefónom zákazník môže zistiť, že ušetriť pár desiatok eur sa mu veľmi nevyplatilo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu