O2: LG V30 v ponuke

Špičkový android s 6-palcovým QHD displejom, vodeodolnou konštrukciou a výborným širokouhlým fotoaparátom si môžete kúpiť už aj v O2.

LG V30 patrí aktuálne medzi to najlepšie, čo si môžete od kórejského výrobcu kúpiť. Napriek svojej veľkosti prekvapí hmotnosťou iba 156 gramov. Overili sme ju na redakčnej váhe. Náš recenzent Matúš, ktorý ho pre vás už otestoval, ťažko hľadal chyby.

V recenzii chválil elegantné, ale zároveň odolné prevedenie. Telefón spĺňa certifikáciu odolnosti IP68 aj vojenský štandard MIL-STD 810G. Zadná stena je ale náchylná na škrabance a odtlačky, a tak asi bude rozumné používať ho s puzdrom.

Výkonný hardvér a vyledený operačný systém Android 7.1 Nougat zabezpečili svižné reakcie. Nesklamú ani zadné fotoaparáty. Hlavný ponúka 16 Mpix rozlíšenie a výbornú svetelnosť f/1.6, širokouhlý dostal 13 MPix a clonu f/1.9. Skúšobné snímky a videá nájdete v článku Takto fotí LG V30: Astana širokouhlým objektívom. Medzi plusy V30 patrí aj slušná výdrž batérie na jedno nabitie. Podrobnosti o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

LG V30 sa do bežných slovenských obchodov oficiálne nedostane, a tak sme radi, že je tento výborný smartfón dostupný aspoň u našich operátorov. Okrem Telekomu si ho môžete kúpiť aj v O2. Predáva sa v single SIM verzii a modrej farbe. Pri kúpe k O2 Paušálu môžete využiť bonus na telefón, pri kúpe v hotovosti zaplatíte 818 eur.

Zdroj: O2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu