S Tesco Clubcard pre Android a iOS máte kupóny vždy po ruke

Majitelia vernostnej karty obchodného reťazca Tesco môžu svoje benefity využívať jednoduchšie. S vynovenou aplikáciou nemusia nosiť papierové kupóny a poukážky, stačí ich mať uložené v mobile.

Členstvo v Tesco Clubcard prináša množstvo benefitov, medzi ktoré patria napríklad zľavové kupóny. Viac než milión majiteľov vernostnej karty bude môcť využívať zľavy jednoduchšie. Nemusia so sebou nosiť papierovú verziu kupónov, ale stačí im pri pokladni ukázať ich elektronickú podobu uloženú v mobilnej aplikácii.

Už sa im tak nestane, že nemôžu využiť zľavy len preto, že kupóny zabudli doma. Pokladník naskenuje čiarový kód z displeja telefónu. Aplikácia bola inovovaná na základe pripomienok zákazníkov. Nájdu tam prehľad o počte nazbieraných bodov aj výšku odmeny. Pokiaľ sa používateľ presťahuje, svoju novú adresu si v aplikácii jednoducho zmení. Nemusí nikam telefonovať ani písať.

Rovnako sa môže pár klikmi rozhodnúť, či chce dostávať vyúčtovanie s poukážkami a kupónmi poštou do schránky, alebo ekologickejšou formou – teda elektronicky. Aplikácia ponúka všetky zľavy a akcie prehľadne na jednom mieste. Nájdu tam aj mapu s prevádzkami, otváracími hodinami, adresou a telefónom.

Pri nákupe s vernostnou kartou Clubcard Tesco sa majiteľovi karty za každé euro nákupu vráti 1 cent, ktorý sa mu pripíše na Clubcard konto. Centy sa štvrťročne premenia na poukážky na nákup v predajniach Tesco. Okrem poukážok dostávajú majitelia Clubcard pri vyúčtovaní do svojich schránok aj zľavové kupóny na tovar, ktorý často nakupujú.

Aplikácia je bezplatne dostupná v App Store a Google Play. Tesco na svojej webovej stránke upozorňuje, že z technických dôvodov ukončilo podporu mobilnej aplikácie pre Windows Phone, čo znamená, že nebude možné stiahnuť aplikáciu z Windows Store ani ju používať v telefóne s OS Windows phone.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

David 11.12.2017 - 18:08

skoda ze ta registarcia karty do aplikacie je strasne neintuitivna

radka11.12.2017 - 19:10 Trvalý odkaz

a este keby im to tak aj fungovalo....zrovna dnes som nakupovala a pri pokladni ciarovy kod zlavneneho kuponu z mobilu nenacitalo. Musela som ist na informacie a tam mi zlavu vyplatili, zas o jedno cakanie kym som prisla na radu navyse....zbytocne zdrziavane zakaznika

nobody12.12.2017 - 07:34 Trvalý odkaz

Zabudli ste dopísať, že priemerná známka hodnotenia aplikácie je 2,9 a aplikácia je asi taká kvalitná ako Tesco Spišské párky.

Celá diskusia 3 príspevky