Santa Tracker 2017: skráťte si čakanie do Vianoc pomocou hier a videí

Google aktualizoval svoju aplikáciu, ktorá sleduje pohyb Santu. Poteší najmä vaše deti, ktorým skráti čas do Vianoc hrami, videami a rôznymi tematickými aktivitami.

Vianočná aplikácia Santa Tracker od Googlu sa vracia aj tento rok. Medzi jej hlavné súčasti patrí čas, ktorý odpočítava dni do Vianoc. Ponúka však aj rôzne aktivity, ktoré potešia najmä deti. Tohtoročnou novinkou je Santa Snap, v ktorej hráte elfa. Vašou úlohou je lietať ponad vybrané mestá, zbierať darčekové balíčky a dostať sa ku kontrolným bodom. Tie predstavujú rôzne pamiatky, pri ktorých vášmu elfovi musíte urobiť selfie.

Prvá úroveň je v Sydney, kde sa máte odfotiť pred svetoznámou Operou. Po nej nasleduje Barcelona, Singapur, Paríž a iné. V ďalších hrách budete napríklad dostávať vianočné gule do cieľa pomocou nakláňania telefónu, pretekať sa s tučniakom, lietať s vianočným škriatkom, hrať pexeso či tancovať so Santom. Hry dopĺňa kvíz, vianočné animované videá a spomínaný tracker, teda sledovač Santovho pohybu, ktorý sa odomkne 24. decembra.

Santa Tracker si bezplatne stiahnete v Google Play, ponúka aj podporu pre Android Wear a Android TV. K dispozícii je zatiaľ iba časť obsahu, počas ďalších dní sa bude postupne rozširovať.

Zdroj: Google Play

Diskusia k článku:

Začať diskusiu