4ka: vyhrajte lístky na premiéru Star Wars

Už 14. decembra sa začne v slovenských kinách premietať v poradí ôsma epizóda Hviezdnych vojen. Viac než 700 zákazníkov 4ky sa môže dostať na premiéru zadarmo.

Štvrtý mobilný operátor pripravil zábavnú súťaž o stovky lístkov na celosvetovú premiéru filmu Star Wars: Poslední Jediovia v sieti kín CINEMAX. Súťaží sa o 740 vstupeniek na premietanie v Bratislave, Banskej Bystrici alebo Košiciach.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Samotná súťaž bude prebiehať ako boj svetlej a temnej strany sily v reálnom čase, ktorý bude naživo znázornený pomocou súboja svetelných mečov na webe 4ka.sk. Na zapojenie sa do súťaže stačí zahlasovať online na www.4ka.sk/starwars-sutaz za svetlú alebo temnú stranu sily. Vyhráva tá strana sily, ktorá bude na konci hlasovania silnejšia.

Všetci, ktorí zahlasovali za víťaznú stranu, budú zaradení do žrebovania o lístky, ktoré sa uskutoční 7. decembra. Pri hlasovaní si môžete vybrať, v ktorom meste chcete film vidieť - v Bratislave, Banskej Bystrici alebo Košiciach.

Každý vyžrebovaný výherca získa dve vstupenky na večerné premietanie Star Wars: Poslední Jediovia, v deň jeho svetovej premiéry 14. decembra o 20:40 hod.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

funboy 28.11.2017 - 13:58

Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba nepodnikateľ staršia ako 18 rokov s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky. Účastník sa do Súťaže identifikuje svojim telefónnym číslom, pričom platí, že každý súťažiaci sa so svojím telefónnym číslom môže do Súťaže zapojiť len jeden (1) krát. CINEMAX BRATISLAVA Bory Mall – 180 lístkov, CINEMAX BANSKÁ BYSTRICA – 280 lístkov, CINEMAX KOŠICE – 280 lístkov.

Celá diskusia 1 príspevok