Huawei si v novej reklame uťahuje zo Samsungu

Čínsky výrobca v nových reklamách vyzdvihuje vlastnosti série Mate 10. Jedna z nich si vtipne uťahuje zo slabšej výdrže batérie Samsungu Galaxy S8.

Huawei zverejnil na YouTube niekoľko reklamných videí, v ktorých prezentuje hlavné vlastnosti svojej novej série Mate 10. V jednom z nich je porovnávaný Mate 10 Pro, ktorý si uťahuje zo slabšej výdrže batérie telefónu nápadne pripomínajúceho Samsung Galaxy S8, prípadne S8+.

Život s telefónom, ktorý nevyrobil Huawei, prezentuje reklama ako komplikovaný, pretože ho musíte často nabíjať. Mate 10 podľa výrobcu tento problém nemá a jeho batéria vydrží dlhšie než v smartfóne od konkurencie. Môže sa pochváliť kapacitou 4000 mAh, pričom Samsung Galaxy S8 ponúkne 3000 mAh v základnej a 3500 mAh v Plus verzii.

Ďalšie reklamy naznačujú, že telefóny série Mate 10 majú svižnejší systém a vďaka umelej inteligencii procesoru Kirin 970 v kombinácii s duálnou kamerou Leica lepšie rozoznávajú predmety a scény než konkurencia. Samsung si naopak vo svojej reklame uťahuje z Applu, kde nezabúda ani na nový iPhone X.

Video mapuje čas v priebehu rokov. Začína pohľadom na dlhý rad ľudí pred obchodom Apple v roku 2007, ktorí čakajú na kúpu svojho prvého iPhonu. Neskôr v roku 2010 prichádza k sklamaniu používateľa z malého úložiska. Naráža na to, že Apple vo svojich telefónoch pridlho využíval kapacitu na svoju dobu už nedostatočného 16 GB úložiska. V roku 2013 porovnáva vlastnosti iPhonu s modelom Note, kde si používateľ elegantne a rýchlo ukladá číslo písaním po displeji pomocou pera S Pen, namiesto ťukania do klávesnice.

Reklama v priebehu rokov vyzdvihuje tiež vodeodolnosť aj bezdrôtové nabíjanie, uťahuje si z redukcie na 3,5 mm jack či výrezov displeja iPhone X. Napokon vyzýva k prechodu na modely série Galaxy a zobrazuje šťastného používateľa Note 8, ktorý sa zbavil iPhonu.

Zdroj: YouTube

Diskusia k článku:

Dusan 24.11.2017 - 19:09

Hej Hej mohli dať aj Note 7 ako príručný granát, ktorý šťastného majiteľa ochráni pri lúpežnom prepadnutí odhodením...

Celá diskusia 2 príspevky