Na jeden záber: Apple iPhone X

Komu sa nechce čítať podrobná recenzia 5,8'' iPhonu na našom webe, dozvie sa všetko podstatné aj z tradičnej videorecenzie.

Smartfón vytvorený k desiatemu výročiu uvedenia prvého iPhonu je zároveň najdrahším Apple telefónom v histórii. Apple iPhone X ponúka okrem vysokej cenovky špičkový displej s jemným rozlíšením, ktorý až na malý výrez v hornej časti zaberá celú prednú stranu. Pre niekoho estetický nedostatok ukrýva množstvo senzorov potrebných pre fungovanie Face ID a TrueDepth kameru, ktorú môžete využiť nielen na selfie s rozostreným pozadím, ale aj na vytvorenie vlastného emotikonu tzv. Animoji.

Nový iPhone láka na vylepšený duálny fotoaparát a niekoho možno poteší aj bezdrôtové nabíjanie. Pochváliť treba dizajn i vodeodolnú konštrukciu. Čítačku odtlačkov nahradilo skenovanie tváre. Jedni si ho nevedia vynachváliť, iní upozorňujú, že nie je také bezpečné, ako Apple pri uvedení prezentoval.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe, skúsenosti z niekoľkodňového používania sa dočítate v podrobnej recenzii. O kvalitách fotoaparátu sa presvedčíte v článku Takto fotí Apple iPhone X: rozmazávanie pozadia 2.0.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Karol 21.11.2017 - 21:22

Prečo máte toľko veľa reklám na fony.sk? ... je to dosť otravné. Chcem kliknúť na nejaké video alebo nejaký odkaz a vyskočí mi reklama a nechtiac otváram reklamu.

Karol21.11.2017 - 22:19 Trvalý odkaz

Aha!....no chápem. Ale je to fakt na nervy. Niekedy ma tie reklamy poriadne vytáčajú,keď na ne nechtiac klikám.

David21.11.2017 - 23:54 Trvalý odkaz

Tak si daj adguard a a ak chceš podporiť stránky tak povoľ len akceptovateľné reklamy a nič nebude vyskakovať. Inak cez Chrome na Androide mám tiež tie reklamy veľmi agresívne.

Celá diskusia 19 príspevkov