O2: Huawei Mate 10 Lite v ponuke

V predvianočnej ponuke O2 pribudol cenovo dostupný zástupca novej série Mate 10 so štyrmi kamerami a 5,9'' Full HD+ displejom s pomerom strán 18:9.

Huawei Mate 10 Lite bol predstavený len pred mesiacom a už sa objavil na slovenskom predvianočnom trhu. V sérii Mate 10 ide o cenovo prijateľný model s 5,9'' Full HD+ displejom (1080 x 2160 b.) a pomerom strán 18:9. Snímač odtlačkov je kvôli obrazovke natiahnutej do všetkých strán na maximum umiestnený na zadnej strane.

Telefón zaujme nielen veľkým displejom s minimálnym rámom, ale aj štvoricou fotoaparátov. Na zadnej strane nájdeme dva snímače: hlavný 16-megapixelový a sekundárny s rozlíšením dva megapixely. Duálny fotoaparát je vzadu aj vpredu. Tam 13 Mpix kameru s clonovým číslom f/2.0 dopĺňa 2-megapixelový snímač. Fanúšikov autoportrétov zrejme poteší možnosť vytvárať fotografie s rozostreným pozadím, tzv. bokeh efektom. Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v základnom infe.

Huawei Mate 10 Lite predáva O2 v dual SIM verzii a troch farbách: zlatej, čiernej a modrej. Aktuálne sú v e-shope operátora všetky tri modely nedostupné, ale môžete skúsiť šťastie v niektorej z kamenných predajní. Cena v hotovosti je v O2 stanovená na 362 eur, teda asi o 30 eur menej než je odporúčaná cena výrobcom.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu