4ka: pri prenose získate každé štvrté TO.∞ alebo Moja 100vka zadarmo

Operátor odmení zákazníkov, ktorí si prenesú číslo od konkurencie do 4ky a zároveň si aktivujú paušál TO.∞ alebo Moja 100vka. Počas dvoch rokov môžu ušetriť až 120 eur.

Ak si teraz kúpite novú SIM kartu 4ky a zároveň požiadate o prenos čísla od iného mobilného operátora, získate každý štvrtý aktivovaný paušál zadarmo. Bonus sa vzťahuje na programy TO.∞ alebo nový hlasový paušál Moja 100vka a uplatňuje sa počas dvoch rokov.

Akcia platí pri prenose čísla do 28. februára 2018 a aktivácie programov musia byť štyrikrát po sebe. Za tri zaplatíte, štvrtá je zadarmo. Pri pravidelnej obnove paušálu TO.∞ môžete za dva roky ušetriť spolu až 120 eur. Operátor o ponuke informuje nových zákazníkov aj SMS-kou.

Ako preniesť číslo do 4ky?

Svoje telefónne číslo si môžete preniesť od iného operátora do 4ky pri kúpe SIM karty na ktorejkoľvek pošte na celom Slovensku alebo pri kúpe cez e-shop, zaškrtnutím voľby "Mám záujem o prenos svojho čísla od iného operátora". Všetky potrebné náležitosti vybaví operátor za vás a do niekoľkých dní (spravidla do 4 pracovných dní), budete môcť na svojom pôvodnom telefónnom čísle využívať služby 4ky.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Manobb 15.11.2017 - 19:44

Nemám pre 4ku "NIČ NOVÉ": prenos môjho čísla do 4ky nehrozí !

David15.11.2017 - 19:53 Trvalý odkaz

Teraz nechápem, či každý štvrtý prenos globálne alebo musí mať zákazník štyri paušály na svoje meno? Každopádne by som do štvorky svoje číslo nepreniesol ani keby čo bolo. Pri tomto pásme nikdy. Inak nechápem obchodné praktiky tejto spoločnosti. Pri TO10 za 7,5€ ponúkajú 1GB v sieti národného roamingu no pri TO nekonečno za 20€ už po presurfovaní cca 1,3GB v sieti národného roamingu vypínajú paušál z dôvodu "zneužívania služby".

bompar8115.11.2017 - 20:08 Trvalý odkaz

Tak tak. Žiaľ 4ka robi vsetko, ale škoda ze z opacneho konca.
Namiesto budovania a este raz budovania siete vymyslaju kadejake cirkus marketingove prepadaky. Jajaj a tak vam clovek fandil,ale asi naviac ani memate, bez poriadne vybudovanej siete.

Lenka Ivančíková15.11.2017 - 21:53 Trvalý odkaz

Dawis, prenesie si cislo, aktivujes na nom napriklad program TO nekonecno, nastavis automaticku obnovu a kazdy stvrty mesiac za program neplatis.

David15.11.2017 - 22:12 Trvalý odkaz

Ok, tak toto beriem za celkom fajn ponuku. Lenže: Signál v budovách je katastrofa a to prepínanie z roamingu trvá niekedy aj 15 minút. To zdraženie z 1€ na 2€ za 1GB tiež nepotešilo (sestre platím dátovú kartu a signál má dve paličky z piatich, takže nič moc) a tá reklama "nemáme nič nové" je výsmech zákazníkom. Som zvedavý ako s nimi zatočí regulátor kvôli porušovaniu EU roamingu a zmenou ceny balíka zo dňa na deň. Pojem "paušál" využíva táto spoločnosť len pokým niekto nespomenie EU roaming, od tej chvíle je to doplnkový balík. Majú v tom všetkom bordel a komunikácia je nulová.

Celá diskusia 11 príspevkov