O2: k paušálu si kúpite aj Xbox, Playstation či robota Star Wars

Operátor rozšíril ponuku dotovaných zariadení o špeciálny hardvér. Bonus na telefón môžete využiť nielen na kúpu nového mobilu, ale aj hernej konzoly, smart hodiniek, notebooku, váhy, varnej konvice a množstva ďalších produktov.

Podľa štatistík O2 sa v mesiacoch november a december predá až tretina z celkového počtu predaných zariadení za celý rok. V e-shope si môžete objednať nové zariadenie k O2 paušálu alebo kúpiť v hotovosti. A nemusíte byť ani zákazníkom O2. V predvianočnom období sa ponuka rozšírila o množstvo zaujímavého hardvéru a príslušenstva.

Medzi trojicu najpredávanejších telefónov počas minulých Vianoc patrili Samsung Galaxy J3 (2016), Honor 7 lite a Huawei P9 Lite, kto zamieša karty tento rok sa dozvieme až po sviatkoch. Ku každému zariadeniu môžete využiť financovanie v mesačných splátkach, pričom na začiatok zaplatíte dve eurá, zvyšok sa rozpočíta do pravidelných platieb. K O2 Paušálu získavate bonus až do výšky 312 eur, ktorý sa odpočíta od celkovej ceny zariadenia.

Odkedy O2 zaviedlo ponuku s 2-eurovou prvotnou platbou, počet predaných zariadení sa medziročne zvýšil o 11 %. Pred Vianocami pridal operátor do ponuky množstvo zariadení, ktoré môžu poslúžiť ako darček. Na výber máte notebook, inteligentné hodinky, osobnú smart váhu, kávovar, hraciu konzolu PlayStation, Xbox, kávovar či dokonca robota pre fanúšikov Star Wars. Ako jediný slovenský operátor predáva aj smartfóny značky Xiaomi.

V ponuke nechýba ani najdrahší iPhone X, ktorý sme v recenzii označili za technologický skvost. Aktuálne je v e-shope nedostupný, no čoskoro majú prísť nové dodávky. Pokiaľ nebudete mať šťastie v e-shope, skúste navštíviť niektorú z O2 predajní. iPhony X v obidvoch farbách i pamäťových verziách sa budú primárne distribuovať práve tam. Navyše má v O2 najnižšiu cenu spomedzi operátorov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu