O2: Nokia 8 v akciovej ponuke

V O2 si môžete kúpiť aktuálnu vlajková loď s 5,3-palcovým QHD displejom a duálnym fotoaparátom s optikou Carl Zeiss. Dostupná je v dvoch farbách a vyberať môžete medzi single SIM aj dual SIM verziou.

Nokia 8 má kovové telo, výbornú výbavu a spĺňa certifikáciu IP54, takže sa nemusíte obávať napríklad telefonovania v daždi. Konštrukcia je odolná iba voči ošplechnutiu, na ponáranie do vody zabudnite. IPS displej s 5,3'' uhlopriečkou má jemné rozlíšenie 1440 x 2560 bodov. Čítačku odtlačkov výrobca umiestnil na prednej strane, teda tam, kde je to podľa našej redakcie ideálne.

O výkon Nokie 8 sa stará čipset Snapdragon 835 a 4 GB operačná pamäť RAM. Vnútorné 64 GB úložisko si môžete rozšíriť microSD kartami, prídete tým však o dual SIM funkciu. Lákadlom Nokie 8 je duálny 13 Mpix fotoaparát. Jeden sníma farebne, druhý monochromaticky. Rovnaké rozlíšenie ponúka predná širokouhlá kamera.

Vďaka režimu Dual-Sigh dokáže telefón naraz používať prednú i zadnú kameru. Obrazovka je vtedy rozdelená na dve časti. Všetky snímače sa pýšia optikou od známej firmy Carl Zeiss, s ktorou Nokia spolupracovala aj v minulosti. Podrobné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Nokiu 8 nájdete v e-shope O2 v modrej a striebornej farbe, pričom obidve verzie sa predávajú s jedným alebo dvomi slotmi na SIM kartu. Aktuálne je ale reálne dostupný len strieborný dual SIM model. Cena v hotovosti je u operátora stanovená na 626 eur. K O2 paušálu môžete využiť bonus na telefón až do výšky 312 eur. Na začiatok zaplatíte len dve eurá, zvyšná cena sa rozráta na 24 mesiacov.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu