HTC prinesie v budúcom roku duálny fotoaparát

Prezident HTC Chialin Chang potvrdil, že spoločnosť uvedie na trh smartfón s duálnym fotoaparátom. Chcú však na ňom ešte popracovať, aby bol lepší než u konkurencie.

Duálne fotoaparáty sa stávajú bežnou súčasťou smartfónov strednej triedy a má ich väčšina tohtoročných vlajkových lodí. Výnimkou už nie sú ani dva snímače vpredu. HTC ich však do svojich modelov nepridáva a nedostali ich ani nedávno predstavené novinky U11 life a U11+.

Zmena má prísť v budúcom roku. Podľa prezidenta spoločnosti použijú duálny fotoaparát až vtedy, keď budú presvedčení, že vynikne nad konkurenciou. Viac podrobností neprezradil.

duálna kamera HTC One M8

Smartfón s dvomi kamerami pritom prinieslo HTC už v roku 2011. EVO 3D malo na zadnej strane dva snímače, ktoré umožňovali zhotovovať trojrozmerné fotografie. Veľkého úspechu sa tento model ale nedočkal. Dve kamery ponúkalo aj HTC One M8. Hlavná UltraPixel kamera mala rozlíšenie 4 Mpix, sekundárny 2 Mpix snímač pomáhal vytvárať dodatočné 3D efekty alebo rozmazanie pozadia.

Chialin Chang ešte prezradil, že na budúci rok uvidíme päť alebo šesť nových modelov. Nemajú chýbať cenovo dostupné modely, ktorými chce zaujať na čínskom trhu.

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

marian 06.11.2017 - 20:56

Bla,bla,bla.Radsej nech tam daju poriadnu bateriu!!!

Celá diskusia 1 príspevok