Bose SoundLink Micro - najmenší odolný Bluetooth reproduktor

Novinka ponúka zvýšenú odolnosť čo ju predurčuje na vonkajšie využitie. Nevadí jej ponorenie do vody, jemný piesok či extrémne teploty. Vojde sa do dlane a k dispozícii bude už v polovici novembra.

Len nedávno sme priniesli správu o ukončení výroby obľúbeného Bluetooth reproduktora SoundLink Mini. Išlo o vydarené zariadenie s kvalitným zvukom, na ktoré v redakcii nedáme dopustiť. Výrobca chce prinášať nové zariadenia, pri ktorých bude prioritou priestorový zvuk a vyššia odolnosť. Práve druhé kritérium spĺňa novinka Bose SoundLink Micro.

Ide o najmenší Bluetooth reproduktor od Bose, ktorý sa vojde do dlane a ponúka zvýšenú odolnosť IPX7. Nebojí sa úplného ponorenia do vody, nárazov, jemného prachu ani extrémnych teplôt. Podľa výrobcu bol dokonca navrhnutý a testovaný s ohľadom na ponorenie do mydlovej, chlórovanej aj slanej vody.

Základné parametre

rozmery 99 x 99 x 37 mm (overené), hmotnosť 286 g (overené), menič 40 mm + pasívny radiátor 38 x 32 x 20 mm, Bluetooth 4.2, dosah 10 m, vstavaný mikrofón, hlasové informácie (napr. stav batérie po zapnutí alebo oznámenie názvu pripojeného mobilu), gumený pás pre uchytenie na iných objektoch, 5 informačných LED (stav batérie), 1 stavová LED, výdrž na jedno nabitie 6 h (reálne aj oveľa dlhšie), doba nabíjania 3 - 4 h, microUSB konektor, zvýšená odolnosť voči vode IP54.

Vďaka gumenému pásiku ho môžete uchytiť na opasok, batoh či riadidlá bicykla. Batéria vydrží 6 hodín prehrávania hudby a o jej kapacite vás informujú anglické hlášky. Párovanie s telefónom uľahčuje NFC. Pomocou Aplikácie Bose Connect budete môcť prepojiť dva reproduktory a užiť si zvuk v režime stereo. Okrem toho sa dá nový reproduktor využiť aj ako hlasné handsfree.

Bose SoundLink Micro bude u nás k dispozícii v polovici novembra. Jeho odporúčaná cena je 119,95 eur. Dostupné budú tri farebné varianty: čierna, polnočná modrá a oranžová.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu