Moto Mods 360 Camera - nový modul pre rad Moto Z na Slovensku

Spolu s novinkou Moto X4 uviedla Motorola na slovenský trh aj nový prídavný modul - 360° kameru. Obsahuje dva 13-megapixelové snímače a dokáže nahrávať videá v 4K rozlíšení.

Nový modul pripevníte k smartfónom radu Moto Z tak, ako všetky ostatné moduly - pomocou pinov na zadnej strane telefónu a magnetickej sily. Stačí ho len jednoducho pricvaknúť, nie je potrebný reštart zariadenia a modul nemusíte ani nabíjať.

Základné špecifikácie:

Dva 13 Mpix snímače, veľkosť pixela 1.25 μm, veľkosť snímačov 1/2.8”, clona f/2.0, 4K video (24 fps), 3D zvuk, formát fotografie JPG, formát videa MPEG4.

Moto Mods 360 Camera obsahuje dva 13-megapixelové snímače s clonovým číslom f/2.0 a nahrávaním Full HD alebo 4K videí. V aplikácii Fotoaparát máte možnosť ťuknutím na ikonu prepínať medzi hlavným snímačom telefónu a 360-stupňovou kamerou.

Na výber máte režim Fotka, Video, Profesionálny a Ultra širokouhlý. V tomto režime využívate len jednu z dvojice kamier a dajú sa snímať len fotografie. Videá širokouhlý režim nepodporuje.

O zhotovené fotografie i videá sa môžete podeliť s priateľmi na sociálnych sieťach a 360° video môžete aj streamovať v reálnom čase. Odporúčaná cena Moto Mods 360 Camera je 279 eur. Všetko podstatné sa dozviete aj z nášho videa.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu