Orange: vylepšené dátové paušály a bonus až do výšky 40 GB

Orange odo dnes prináša vylepšené balíky Go Data, prenos nevyužitých mobilných dát do ďalšieho mesiaca pri paušáloch Go Europe, nové možnosti využívania dát so Šikovnou Primou, aj extra dáta za odporúčanie či nákup cez e-shop.

Orange pre pripravil pre dátovo náročných používateľov vylepšené paušály Go Data 15 € (3 GB), Go Data 20 € (6 GB) a Go Data 30 € (15 GB). Zákazníci s týmto dátovým paušálom môžu získať až 15 GB. V prípade, že im predplatený objem dát nestačí, môžu si aktivovať automatickú obnovu dát, s ktorou získajú ďalší 1 GB za 2 eurá bez spomalenia rýchlosti. Ak svoje predplatené dáta nevyčerpajú, neprídu o ne. Automaticky sa im prenášajú do ďalšieho mesiaca. Príjemným bonusom je aj možnosť podeliť sa o dáta so svojimi blízkymi na jednej ďalšej SIM karte.

K dátovému paušálu si môžu aktivovať ďalšie služby navyše. Na výber majú 100 minút hovorov do všetkých sietí na Slovensku a v EÚ za 4 eurá mesačne alebo nekonečný balík SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku, zo Slovenska a z EÚ za 2 eurá mesačne. Paušály Go Data 15 €, Go Data 20 € a Go Data 30 € môžu držitelia študentských kariet ISIC, ITIC a EUROOrange dáta

Paušály Go Data sa dajú zakúpiť aj bez viazanosti. Pri 24-mesačnej viazanosti si zákazníci môžu zobrať dotovaný mobilný telefón. Pri 15-mesačnej viazanosti majú na výber buď extra dáta alebo voľné minúty, ich objem závisí od výšky zvoleného dátového paušálu.

Novinka pre tých, čo chcú využiť každý jeden bajt

Túto ponuku Orange pripravil pre majiteľov hlasových paušálov Go Europe, ktorí chcú svoje mobilné dáta využiť do posledného bajtu. V prípade, že zákazník nevyčerpá všetky dáta, nemusí už o ne prísť. Stačí keď využije novinku – prenos nespotrebovaných dát za 1,50 € a môže s nimi plnohodnotne surfovať v ďalšom fakturačnom mesiaci.

Šikovná Prima s dátovými balíkmi

Operátor myslel aj na zákazníkov, ktorí uprednostňujú komunikáciu prostredníctvom predplatených kariet a prináša im rovnaké výhody ako zákazníkom s paušálom. Práve pre nich sú pripravené dva nové dátové balíky, aby si mohli užívať internet bez obáv z vysokých poplatkov alebo prečerpania kreditu. Šikovná Prima totiž nečerpá dáta, pokým si zákazník neaktivuje jeden z dátových balíkov.

Na výber majú zákazníci z dvoch balíkov s predplateným objemom dát: 1 GB za cenu 6 eur alebo 200 MB za 2 eurá s platnosťou 30 dní od aktivácie. Dáta si zákazníci môžu navýšiť kedykoľvek počas čerpania balíka aj viacnásobne, a kombinovať ich podľa potreby. Každým zakúpením balíka sa predlžuje jeho platnosť o ďalších 30 dní.

Dátový bonus až do výšky 40 GB pre verných aj nových zákazníkov

Každý zákazník, ktorý odporučí svojmu známemu Orange a ten sa rozhodne využiť ponuku, bude odmenený. Odmenu získa nielen on, ale aj nový zákazník, ktorý si do Orangeu prenesie svoje číslo. Pri prechode nového zákazníka získavajú obaja odmenu až do výšky 40 GB alebo 150 eur.

Od výšky mesačných poplatkov nováčika sa odvíjajú aj benefity pre oboch zákazníkov. V prípade, že sa nový zákazník rozhodne využívať paušál s mesačným poplatkom od 10 eur do 19,99 eur mesačne, obaja automaticky získavajú bonus v hodnote 10 GB alebo 50 eur. Mesačné poplatky vo výške 20 eur až 29,99 eur zabezpečia obom 20 GB dát alebo bonus 100 eur. Ak si nový zákazník v Orangei vyberie a využíva paušál s mesačným poplatkom nad 30 eur, obaja budú odmenení bonusom 40 GB dát alebo až 150 eur. Aby existujúci zákazník mohol zľavu využiť, musí mať paušál v hodnote aspoň 10 eur. Či už dátový alebo finančný bonus sa rozrátava obom zákazníkom počas 20 mesiacov.

Dátový bonus aj pre firemných zákazníkov

Orange extra objemom bezplatných dát až 3 GB mesačne odmení aj podnikateľov, ktorí urobia komerčnú operáciu s viazanosťou a mesačným poplatkom v minimálnej hodnote 10 eur. Dáta navyše môžu využívať po dobu troch, šiestich alebo deviatich mesiacov.

Nekonečné volania nielen zákazníkom Orangeu

Od 27. 10. 2017 môžu zákazníci Orangeu volať so svojimi najbližšími úplne zadarmo aj mimo siete Orange. Za 3 eurá mesačne si môžu vybrať jedno číslo z akejkoľvek siete na Slovensku, na ktoré budú volať neobmedzene bez ďalších poplatkov.

Nákup z pohodlia domova odmenený extra porciou dát

Zákazníkom, ktorí nechcú strácať čas a preferujú nákup z pohodlia obývačky, Orange pripravil niekoľko benefitov. Pri kúpe hlasového paušálu cez e-shop, získajú ako darček každý mesiac po celý rok 1 GB dát zadarmo. Bezplatné je aj doručenie nákupu kuriérom počas nasledujúceho pracovného dňa, ku ktorému navyše dostanú zľavu až 70 eur na nový telefón.

Orange prináša aj nový Balík starostlivosti plus, ktorý obsahuje podrobný rozpis hovorov či kópiu faktúry, volania na Zákaznícku linku 905, FunFón linku 0919 919 919, Orange Infocentrum 999, Expert linku 14 905 a vydanie novej SIM karty, PUK kódu a cestovné poistenie pre celú rodinu. Mesačný poplatok za balík je 3 eurá.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

viperman 28.10.2017 - 17:50

ten 30 eurovy s prenosom cisla vyjde 22,50 a k tomu viazanost 15 mesiacov bez zariadenia. to je 15 giga dat a 200 minut... vcelku fajn :)

Brano28.10.2017 - 20:28 Trvalý odkaz

popripade 6 GB a 100 minut za 15 eur s prenosom + konecne aj automaticke prenasanie dat do dalsieho mesiaca. Toto sa Orangeu po dlhsej dobe podarilo

viperman28.10.2017 - 21:34 Trvalý odkaz

a este davaju na prvych 12 mesiacov dalsi giga k dobru vlastne, takze je to 16 giga a 7 giga prvy rok :)

Celá diskusia 3 príspevky