Xiaomi Wiha - skrutkovač 24 v 1 pre smartfón i notebook

Set skrutkovača a 24 vymeniteľných hlavíc rôznych typov a veľkostí v elegantnom hliníkovom púzdre vhodný pre opravu smartfónov a inej drobnej elektroniky. Poteší magnetickým prichytením bitov v púzdre aj v skrutkovači.

Xiaomi v spolupráci s výrobcom nástrojov Wiha ponúka set skrutkovača s 24 rôznymi násadami, ktorý využijete pri oprave smartfónu, notebooku či inej elektroniky. Vonkajšie púzdro je vyrobené z tmavosivého hliníka, čo dodáva setu prémiový vzhľad.

Set sa otvára netradične, zatlačením na vrch obalu. Tým sa aktivuje pružinka, ktorá následne vysunie vnútorné plastové telo so samotným skrutkovačom a vymeniteľnými hlavicami.

Všetky časti setu sú magnetické, aby po vysunutí vnútra púzdra nevypadli. To je veľké plus, pretože sa nemusíte báť o stratu jednotlivých bitov. Z 24 násad na skrutkovač vyzdvihnem klasické krížové P000 až P2 či T2 až T4. Tieto budete najčastejšie používať pri rozoberaní smartfónov, notebookov či inej elektroniky.

Rovnako ako plastové púzdro, aj hliníkový skrutkovač je magnetický. Jednotlivé bity sa preto jednoducho, rýchlo a pevne prichytia k skrutkovaču. Horná časť rukoväte je pohyblivá, aby ste mohli stredom skrutkovača otáčať a zhora ho pridržiavať.

Set Xiaomi Wiha 24 v 1 si môžete zakúpiť na Gearbest.com, kde vďaka použitiu kupónu "XiaomiWiha" pri platbe stojí iba 22 € vrátane poštovného.

Diskusia k článku:

Miro 23.10.2017 - 11:57

No nie je to až taká super kúpa keď za 20 eur majú elektrický Wowstick h1. Síce bitov tam je polovica (12) ale úlohu splní možno lepšie ako manuálny.

Tomáš Brestovanský23.10.2017 - 12:48 Trvalý odkaz

Wowstick H1 je však vybavený len rôznymi veľkosťami krížových a plochých bitov, ktoré častokrát pri elektronike (najmä notebookoch) nebudú stačiť - používajú sa tam Torx skrutky.

Miro23.10.2017 - 14:10 Trvalý odkaz

Ja som len chcel poukázať že majú aj skrutkovač elektronický a za skoro zhodnú cenu. A bity sú v dnešnej dobe totálne spotrebný materiál. Btw oni predávajú aj sadu bitov zvlášť. Len by ma zaujímalo či majú zhodný nadstavec.

deathwalker23.10.2017 - 14:39 Trvalý odkaz

Poukázal si zle. Každému kto do jemnej techniky ako telefóny, notebooky pcha aku skrutkovače by som ruky polámal. To chce jemné a šetrne zaobchadzanie. Manuálna sada šetrí životné prostredie, neplytva batériami či elektrinou na nabíjanie batérií. Precvici ruku. Batéria vydrží aj tak pár hodín s poklesom kapacity klesá aj krutivy moment. A hľadať dodatočné bity aby mi vrcal motorček? Nie díky, radšej sadu všetko v jednom a budem mať pokoj. Bity totálne spotrebný materiál? Len pre hulvatov, čo sa nevedia chovať k veciam. Tak, nič mi nebolo, ale je mi lepšie. Tatko ak nemáš čo k téme, nič nepíš. Nás zaujíma konkrétne tento výrobok a nie alternatívy. Dik.

funboy23.10.2017 - 15:05 Trvalý odkaz

Ja by som zasa poukázal na to, že Rovnako ako plastové púzdro, aj hliníkový skrutkovač je magnetický.

Celá diskusia 11 príspevkov