ZTE Axon M má dva 5,2'' displeje spojené pántmi

Na svete je prvý skladací smartfón s dvomi Full HD obrazovkami spojenými pántmi. K dispozícii tak máte dva rôzne displeje alebo po otvorení telefónu jeden veľký.

V poslednej dobe priniesli výrobcovia inovácie najmä pri displeji. LG ako prvé uviedlo FullVision displej s pomerom strán 18:9, nasledoval Samsung, Honor i Huawei. ZTE teraz prišlo s ďalším vylepšením. Namiesto jedného displeja ponúkne rovno dva. Nie je síce prvý, kto prišiel s myšlienkou dvoch displejov, v lete pribudla tretia generácia

YotaPhone 3 a svojim spôsobom sa na vlne dvoch displejov zviezlo aj Meizu, ale novinka Axon M ide ešte ďalej.

Má dva identické 5,2-palcové displeje s Full HD rozlíšením vsadené vo flipovej konštrukcii telefónu. Zariadenie tak otvárate ako knihu a na výber máte tri režimy zobrazenia: dve samostatné obrazovky, jednu veľkú 6,75'' spojenú z dvoch displejov alebo si môžete nechať zrkadliť obsah, takže dvaja ľudia môžu pozerať rovnaký obsah v rovnakom čase.

ZTE Axon M je kvôli dvom displejom ťažké a hrubé zariadenie. Váži 230 gramov, hrúbka konštrukcie je 12,1 mm. Medzi kľúčové špecifikácie patrí Snapdragon 821, 4 GB RAM, 64 GB úložisko, OS Android 7.1.2 Nougat, USB-C, 3180 mAh batéria s rýchlym nabíjaním, displeje sú chránené odolným sklom Gorilla Glass 5 a nechýba ani 3,5 mm jack. Na tele Axon M nájdeme len jeden 20-megapixelový fotoaparát s clonovým číslom f/1.8 a nahrávaním 4K videí. Vďaka otváracej konštrukcii zastúpi aj prednú kameru.

Novinka sa bude spočiatku predávať v USA a Japonsku, neskôr príde na ďalšie trhy vrátane Európy. Predaj má odštartovať do konca tohto roka. Cena je približne 620 eur.

Zdroj: ztedevice.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 19.10.2017 - 12:44

Objavili teplú vodu? Koycera Echo 2011 Sony Tablet P 2012 NEC Medias W 2013

lukas8721.10.2017 - 11:35 Trvalý odkaz

To je strašný krám :) Myslím, že na toto naozaj nikto nečakal...

Celá diskusia 3 príspevky