Google vás naučí rozoznávať zvieracie zvuky

Google má síce staršiu, no veľmi milú funkciu, s ktorou potešíte svoje ratolesti. Hravou formou ich môžete naučiť, aký zvuk vydávajú rôzne zvieratá. Stačí položiť otázku a vyhľadávanie vám odpovie aj so zvukovou ukážkou.

Používanie internetu na výučbu svojich detí môže byť z hľadiska rôzneho obsahu veľmi zaujímavé. Myslí na to aj Google, ktorý už dlhší čas ponúka zaujímavú funkciu zvuky zvierat. Na jej použitie stačí, že do poľa vyhľadávača zadáte otázku, aký zvuk vydáva zviera, ktoré vás zaujíma. Následne dostanete odpoveď aj so zvukovou ukážkou a animovaným obrázkom.

Pod výsledkom sa vám tiež zobrazia ďalšie zvuky zvierat, ktoré by vás mohli zaujímať. K dispozícii sú napríklad sova, medveď, mačka, veľryba, kohút, opica, tiger a mnohé ďalšie. Funkcia pripomína klasické hračky, pomocou ktorých sa deti učia.

Za jej zavedením nestálo žiadne veľké oznámenie, a tak je možné, že mnohí o nej nevedia. Zaujme predovšetkým rodičov, ktorí by radi hravou formou naučili svoje deti rozoznávať zvieracie zvuky. Každý z nich je zaznamenaný autenticky, z reálnych zvierat.

Zdroj: Google Slovensko

Diskusia k článku:

Začať diskusiu