Relive premení vaše cyklistické aktivity na 3D dobrodružstvo

Aplikácia za pomoci údajov z lokalizačných služieb vytvára pekné 3D animované mapy, ktoré zaznamenávajú vašu trasu. Môžete ju doplniť fotografiami a výsledok zdieľať s vašimi priateľmi.

Vo svete cyklistov či bežcov sa Relive teší veľkej obľube. Dokáže zaznamenať vaše trasy, no namiesto obyčajných čísel a grafov dáva prednosť pôsobivejšej forme. Vytvára 3D animované mapy, ktoré dokážu virtualizovať vaše cyklistické alebo bežecké aktivity. Autormi aplikácie sú holandskí cyklisti, ktorých cieľom bolo nie len pretaviť svoje zážitky do virtuálnej podoby, ale aj opätovne cítiť všetky emócie, ktoré počas ciest prežívali.

Relive využíva údaje zo služieb Strava, Endomondo, Polar alebo Garmin Connect a mení ich na pohyblivú 3D mapu. Pohľad z vtáčej perspektívy poskytuje množstvo vizuálnych informácií. Môžete si pozrieť napríklad topografiu celej vašej trasy či rôzne štatistické údaje. Medzi ne patria vaša najvyššia dosiahnutá rýchlosť, nadmorská výška a ďalšie. Informácie sú zobrazené na mape presne tam, kde sa odohrali.

Aplikácia sa okrem cyklistiky a behu hodí aj na rôzne túry. Ak chcete zaznamenávať video, vaša aktivita by mala byť dlhšia než jeden kilometer a záznam by nemal presiahnuť 10 hodín. V opačnom prípade je nutné členstvo v Relive klube, s ktorým získate výhody dlhšieho záznamu, možnosť pridať hudbu, históriu aktivít, stálu editáciu a podobne. Členstvo vás bude stáť 9 eur mesačne.

Používanie aplikácie je jednoduché. Stačí sa zaregistrovať a prepojiť Relive s vašou obľúbenou lokalizačnou službou. Potom môžete začať záznam aktivity. Po jeho ukončení sa výsledky spracúvajú a na to, že je vaše video pripravené, budete upozornení mailom. Relive stiahnete z Google Play a App Store bezplatne.

Zdroj: relive.cc

Diskusia k článku:

Začať diskusiu