Moto GamePad dostupný už aj na Slovensku

Motorola rozšírila ponuku Moto Mods pre telefóny radu Moto Z. Na Slovensku sa začal predávať modul, ktorý premení smartfón na hernú konzolu.

S novinkou Moto Z2 Play uviedol toto leto výrobca nové moduly, ktorá rozšíria funkcie smartfónov série Moto Z. Každý model tohto radu má na zadnej strane magnetické konektory, ku ktorým pricvaknete niektorý z Moto Mods. Jednoducho a rýchlo.

Počas oficiálneho uvedenia Moto Z2 Play na náš trh sme GamePad vyskúšali. Herný modul dáva hrám v mobile nový rozmer a hry si užívate oveľa viac než keď ich ovládate iba smartfónom. Nové Moto Mods sme vám predstavili aj v našom videu. GamePad nájdete až takmer na jeho konci, tí netrpezliví môžu pretočiť rovno na tretiu minútu a štyridsiatu sekundu.

Lenovo Moto Z2 Play naživo + nové Moto Mods (prvý kontakt)

Moto GamePad poteší každého fanúšika mobilných hier, v taške či batohu nezaberie veľa miesta. Na ovládanie herných prvkov poslúžia dvojité ovládacie páčky, D-pad a štyri akčné tlačidlá. Hranie hier môže byť náročné na spotrebu batérie. Problém vyrieši vstavaný 1035 mAh akumulátor, ktorý ponúkne až osem hodín hrania bez toho, aby bral energiu smartfónu.

Moto GamePad kúpite na Slovensku u autorizovaných predajcov firmy Lenovo za odporúčanú cenu 89 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu